Sunday, September 30, 2007

AΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΥΜΑ

Σημερα ειπα να κανω ενα αφιερωμα στο Νεο Κυμα.Ναι στο Νεο Κυμα,που την ρομαντικη εποχη του 1965-1970(Μετα ηρθε η χουντα)μεσουρανουσε στις μπουατ της πλακας και οχι μονο.(Με μια γρηγορη ματια στο ιντερνετ,ειδα οτι υπαρχουν μπουατ στην Καλλιθεα,στη Θεσσαλονικη, ακομα και στα Γιαννενα!)Το Νεο Κυμα που απάρτιζαν,μεταξυ αλλων οι:Καιτη Χωματα,Μιχαλης Βιολαρης,Ποπη Αστεριαδη,Γιωργος Ζωγραφος,Γιαννης Πουλοπουλος,Λακης Παππας,Σουλα Μπιρμπιλη,Δημητρης Ζευγας,Κωστας Καραλης,Αρλετα κ.α.Αλλα τα πολλα λογια ειναι φτωχια. Απολαυστε και θυμηθείτε ρομαντικες στιγμες,αναποληστε καλοκαιρινα ηλιοβασιλεματα αγκαλια με το ταιρι σας.....: Η μεγαλη Ποπη Αστεριαδη LIVE στο Πλατω: Θα'θελα να'χα-Φραγκοκλησσια(Γ.Πουλοπουλος-Πασχαλης)(Στο πιανο ο Μιμης Πλεσσας): Θα πιω αποψε το φεγγαρι(Γιαννης Πουλοπουλος): Σαν με κοιτας(Απο την ταινια:Εκεινο το καλοκαιρι με τους Ελενα Ναθαναηλ-Λακη Κομνηνο): Μια αγαπη για το καλοκαιρι(Σε β' εκτελεση απο την Γιωτα Νεγκα.Παραμενει υπεροχο.) Μαυρομαλλουσα κοπελια(Μιχαλης Βιολαρης-Καιτη Χωματα):

Monday, September 24, 2007

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ:ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ!

Κι ομως ακομα αναβουν φωτιες!Εχουμε και λεμε:Υπο μερικο ελεγχο αυτη την ωρα, η φωτια που εκδηλωθηκε στην Ηλεια την Παρασκευη και ξυπνησε εφιαλτικες μνημες,(Ναι,ναι και παλι στην πολυπαθη Ηλεια...)σε 2 μετωπα.Το ενα στο χωριο Ξηροκαμπος Ηλειας και το αλλο σε δυσβατη περιοχη κοντα στην Αρχαια Ολυμπια.Εντωμεταξυ υπο ελεγχο και η φωτια που ξεσπασε στον Υμηττο το Σαββατο στη γωνια των οδων Ναυαρινου και Δοιρανης,οπου ειχε ξεσπασει μεγαλη φωτια το καλοκαιρι και ειχε κανει μεγαλη ζημια.Ομως εχουμε και νεα φωτια στην Καλαμπακα και συγκεκριμενα στη θεση Κακοπλευρι του δημου Χασιων,η οποια βρίσκεται σε εξελιξη αυτη την ωρα!Επιτοπου ισχυρές επιγειες αλλα και εναερειες δυναμεις της Πυροσβεστικης υπηρεσιας!Η πυρκαγια κατακαιει πευκοδασος σε δυσβατη περιοχη.

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ-ΣΤΟΥΣ 68 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ

Δυστηχως απ'οτι φαινεται,αυτη η"μαυρη"λιστα θα αργησει να κλεισει....Αλλος ενας νεκρος προστεθηκε εχτες στην λιστα των θυματων της πυρινης κολασης.Πρόκειται για τον 49χρονο αντιδημαρχο Ζαχαρως,Αντωνη Κρεσπη,ο οποιος ηταν παντρεμενος και πατερας 2 παιδιων.Ο ατυχος αντιδημαρχος βρισκοταν μαζι με τον δημαρχο Ζαχαρως και εναν ακομα αντιδημαρχο,απο την πρωτη στιγμη στη μαχη με τις φλογες.Οταν αυτες αρχισαν να τους πλησιαζουν απειλητικά μπηκαν στα αυτοκινητα για να ξεφυγουν,ομως η φωτια τους κυκλωσε και ενω ο δημαρχος συνεχισε μεσα απο τις φωτιες,ο αντιδημαρχος δε θελησε και εγκατελειψε το οχημα του και προσπαθησε να γλυτωσει πεζος με αποτελεσμα να τραυματιστει σοβαρα.Αρχικα διακομίστηκε στο Νοσοκομειο Πυργου και απο εκει μεταφερθηκε ευσπευσμενα στο Γεν.Κρ.Νοσ.Αθηνων Γεωργιος Γεννηματας οπου και απεβιωσε χτες.Η κηδεια του θα γινει την Κυριακη στις 11 το πρωι στην ιδιαιτερη πατριδα του,στο χωριο Μπισκινη,κοντα στη Ζαχαρω.Καλο ταξιδι αντιδημαρχε.... ΓΙΑΤΙ,ΓΙΑΤΙ,ΓΙΑΤΙ?: Host unlimited photos at slide.com for FREE!

Sunday, September 23, 2007

ΑΦΙΕΡΩΜΑ:ΠΑΥΛΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Α μερος:Βιογραφια:
Παύλος Σιδηρόπουλος 20/7/1948-6/12/1990(Ο Παυλος "φευγει"απο υπερβολικη δοση ηρωινης)

Ο Παύλος Σιδηρόπουλος o σημαντικότερος εκπρόσωπος της Ελληνικής ροκ, ήταν δισέγγονος του Ζορμπά και ανηψιός της Ελλης Αλεξίου. Σε αυτές τις δύο διαφορετικές του ρίζες έβλεπε την αιτία της συνύπαρξης σε αυτόν του rocker και του σκεπτικιστή.

Ο Π.Σ. γεννήθηκε στις 20/7/1948 (ή 28/7/1948, οι πηγές μου διαφωνούν) στην Αθήνα και ως τα επτά του χρόνια έζησε στην Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας του είχε έρθει από τον Πόντο και κατέληξε στην Αθήνα όπου άνοιξε εργοστάσιο παραγωγής χαρτιού για φωτογραφίες.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1970 από τη Θεσσαλονίκη όπου είχε πάει για σπουδές στο Μαθηματικό. Εκεί γνωρίζει τον Παντελή Δελληγιαννίδη (κιθαρίστα των Olympians) και φτιάχνουν το ντουέτο "Δάμων και Φιντίας". Κυκλοφορούν το 7" "Το ξέσπασμα/Ο κόσμος τους" και συμμετέχουν με δύο κομμάτια στο δίσκο "Ζωντανοί στο Κύτταρο".

Στο Κύτταρο γνωρίζονται και με τα "Μπουρμπούλια" που έπαιζαν με τον Σαββόπουλο. Το ντουέτο ενσωματώνεται με τα "Μπουρμπούλια" και το νέο σχήμα (Π.Σ., φωνή, Παντελής Δελληγιαννίδης,κιθάρα, Νίκος Τσιλογιάννης, ντραμς, Βασίλης Ντάλας, μπάσο) βγάζει ένα 7", το "Ο Ντάμης ο ληστής" λογοκριμένο σε "Ο Ντάμης ο σκληρός". Μαζί είναι από το 1972 εώς το 1974.

Με αυτό το σχήμα ο Παύλος Σιδηρόπουλος άρχισε τα πρώτα του πειράματα για να παντρέψει το ροκ με την Ελληνική μουσική.Ο Πάνος Ηλιόπουλος γράφει χαρακτηριστικά στο σημείωμα του δίσκου "Τα μπλουζ του πρίγκιπα":

"όμως αν γυρίσουμε αρκετά χρόνια πίσω θα βρούμε τον Παύλο μαζί με τα "Μπουρμπούλια" να δουλεύουν πάνω σε ένα ROCK με εθνικά στοιχεία. Τζαμαρίσματα - με την πλήρη έννοια του όρου - που έπαιρναν την μορφή μιας πολύ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. Ηταν τότε που ο Νίκος στα τύμπανα και ο Βασίλης στο μπάσο κράταγαν ένα τέμπο που όμοιό του δεν ακούστηκε ποτέ ξανά από Ελληνική μπάντα... Ηταν τότε που στην κιθάρα ήταν ο Παντελής... Ηταν τότε που η φωνή του Παύλου ροκάριζε πάνω στις μουσικές μνήμες της Θράκης, της Ηπείρου και της Σμύρνης... Ηταν τότε που ο Παύλος άρχιζε να φανερώνει όχι μόνο την αγάπη του για την Ελληνική μουσική αλλά και την ΑΠΟΨΗ του. Μια άποψη σοβαρή που ποτέ δεν κατάφερε να παρουσιάσει - όπως αυτός οραματιζόταν - στο κοινό του."

Κάτω από αντίξοες συνθήκες (οι αρχές της δικτατορίας τους χαρακτηρίζουν επικίνδυνους και απόβλητους) το σχήμα διαλύεται και τα "Μπουρμπούλια" ακολουθούν τον Διονύση Σαββόπουλο. Κατόπιν συνεργάστηκε με τον Γιάννη Μαρκόπουλο, ως τραγουδιστής, στα έργα του "Οροπέδιο" και "Θεσσαλικός κύκλος".

Το 1976 μαζί με τους αδερφούς Σπυρόπουλους έφτιαξε το γκρούπ "Σπυριδούλα". Με αυτό το σχήμα δημιούργησε τον σημαντικότερο ίσως δίσκο στην περίεργη ιστορία του Ελληνικού rock το "Φλού". Αξίζει πιστεύω να σημειώσουμε πως για τον δίσκο αυτό ο Π.Σ. δεν υπέγραψε συμβόλαιο αλλά ένα "χαρτί" που έγραφε ότι αποποιείται πάσης οικονομικής απαιτήσεως από τον δίσκο. Η "Σπυριδούλα" υπέγραψε συμβόλαιο εκτελεστού με ποσοστό 4% . Το σχήμα διαλύεται αφήνοντας πίσω του έναν ολοκληρωμένο rock ήχο και μια σειρά συναυλιών.

Το 1979 μαζί με Παπαντίνα, Νέστορα, Τζιμόπουλο (παλιά μέλη Μακεδονομάχων, IDOLS κ.α.) φτιάχνει το σχήμα "Εταιρία Καλλιτεχνών" με αγγλικό στίχο. Το σχήμα αυτό δεν κυκλοφορεί δίσκο. Ενα όμως τραγούδι από αυτήν την περίοδο περιλαμβάνεται στον κατοπινό του δίσκο "Zorba the freak" πρόκειται για το τραγούδι "Clown".

Εκείνη την περίοδο κάνει και την πρώτη του εμφάνιση στον κινηματογράφο, πρωταγωνιστώντας στην ταινία του Αντρέα Θωμόπουλου "Ο Ασυμβίβαστος" όπου και ερμηνεύει τα τραγούδια του soundtrack. Τον ίδιο καιρό πρωταγωνιστεί και σε μία ακόμη ταινία του Αντρέα Θωμόπουλου με τίτλο "Αλδεβαράν" και με συμπρωταγωνιστή τον Δημήτρη Πουλικάκο, η οποία προβλήθηκε μόνο στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Στην μικρή καριέρα του ως ηθοποιού περιλαμβάνεται και μια τηλεοπτική εμφάνιση στο σήριαλ του Κώστα Φέρρη "Οικογένεια Ζαρντή" που προβλήθηκε στην ΕΡΤ-1.

Η συνεχής αλλαγή συνεργατών σταματάει το 1980 όπου ο Π.Σ. καταλήγει σε ένα σχήμα που με λίγες αλλαγές παίζει μαζί του μέχρι το τέλος, τους "ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΣ". Μαζί ηχογραφούν μιά σειρά σημαντικών δίσκων και με συνεχή παρουσία μέσω ζωντανών εμφανίσεων δημιουργούν τον μύθο ενός πραγματικού Ελληνικού rock συγκροτήματος, μακρυά από ερασιτεχνισμούς και μιμητισμούς. Το 1982 κυκλοφορούν το "Εν λευκώ" με αρκετές αναφορές στην εμπειρία του με την ηρωίνη (γιά άλλη μιά φορά αντιμετωπίζει προβλήματα λογοκρισίας. Με τα τραγούδια "Η" και "Ανταργκράουντ με στράς" για προτροπή στη χρήση ναρκωτικών και "Υστατη στιγμή" για προσβολή της δημοσίας αιδούς).

Το 1985 κυκλοφορούν το "Zorba the freak" ένα δίσκο μπολιασμένο με το χιούμορ του Δημήτρη Πουλικάκου που έχει κάνει την παραγωγή.

Το 1989 κυκλοφορεί το "Χωρίς μακιγιάζ" που είναι ένας δίσκος ηχογραφημένος ζωντανά στο Μετρό. Τα τραγούδια αυτού του δίσκου το συγκρότημα τα έπαιζε τα προηγούμενα χρόνια στις ζωντανές του εμφανίσεις ( κυρίως στο club "Αν" στα Εξάρχεια μόνιμο στέκι των τελευταίων χρόνων ). Τον δίσκο αυτό χαρακτηρίζουν τα blues κομμάτια που πάνω στις στενές του φόρμες ο Π.Σ. εκφράζεται με τον δικό του τρόπο.

Το καλοκαίρι του 1990 ξαφνικά άρχισε να παραλύει το δεξί του χέρι. Οι γιατροί υπέθεταν πρόβλημα στα αγγεία, αλλά κανείς δεν ήξερε τι ακριβώς είχε. Αυτή η ιστορία τον έκανε ψυχολογικό ράκος. Το φθινόπωρο το συγκρότημα άρχισε τις συνηθισμένες του εμφανίσεις στο Αν. Ο Παύλος άρχισε να εμφανίζεται με το χέρι δεμένο.

Εχοντας αρκετά νέα τραγούδια (τα οποία σταδιακά παρουσίαζαν στο κοινό των συναυλιών) και μερικά παλιά ακυκλοφόρητα σε νέες ενορχηστρώσεις (το συγκρότημα πειραματιζόταν με funk στοιχεία στον ήχο του) άρχισαν να ηχογραφούν το υλικό αυτό, ενώ συγχρόνως είχαν προγραμματίσει σειρά ζωντανών εμφανίσεων για το Δεκέμβριο.

Ομως το απόγευμα της 6ης Δεκεμβρίου ο Παύλος Σιδηρόπουλος πεθαίνει από χρήση ηρωίνης στο πατρικό του σπίτι. Κηδεύεται στον Κόκκινο Μύλο.

ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ
Τον επόμενο χρόνο οι Απροσάρμοστοι κυκλοφορούν τον δίσκο "Αντε και καλή τύχη μάγκες", όπου ορισμένα τραγούδια είχε προλάβει να τα ηχογραφήσει ο Π.Σ. και τα υπόλοιπα τα ερμήνευαν διάφοροι καλλιτέχνες.

Το 1992 κυκλοφορεί ο δίσκος "Τα μπλουζ του πρίγκηπα". Ο δίσκος αυτός περιέχει πειραματικές ηχογραφήσεις, που γίναν από το 1979 ως το 1981. Ηταν ο καρπός των προσπαθειών που είχαν ξεκινήσει από το 1972. Εδώ ο Π.Σ. παντρεύει το μπλουζ με το ρεμπέτικο. Ο Πάνος Ηλιόπουλος γράφει στο σημείωμα του δίσκου: "Γύρω στο '81 έχουν γραφτεί 13 τραγούδια που δημιουργήθηκαν στα Νέα Στύρα, τη Σαντορίνη και την Αθήνα. Γίνεται μια πρόχειρη ηχογράφηση με πιθανό σκοπό κάποια πιθανή συνεργασία με την Οπισθοδρομική Κομπανία ("Ας την καρδιά σου να τα πει εδώ στην Κομπανία"). Αυτή η πρόχειρη ηχογράφηση γέννησε τον δίσκο "Τα μπλουζ του πρίγκηπα". Ομως ούτε αυτή η (πιθανή) συνεργασία γίνεται πραγματικότητα."

Ολες οι προσπάθειές του να ηχογραφήσει αυτό το υλικό (εν ζωή), απέβησαν λοιπόν, άκαρπες. Στις ζωντανές εμφανίσεις του τραγουδούσε τα "Σιγανά ποτάμια" και τους τελευταίους μήνες της ζωής του, μερικά ακόμα σε funk - rock ενορχηστρώσεις.

Το 1994 κυκλοφορεί ο διπλός δίσκος "Εν αρχή ην ο λόγος" με ζωντανές ηχογραφήσεις από το 1978 μέχρι το 1989, την απαγγελία ενός κειμένου που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "Μουσική" και απόσπασμα από μια συνέντευξή του στην Ε.Τ.2. Πολλά από τα τραγούδια του δίσκου εκδίδονται για πρώτη φορά. Β μερος:Τραγουδια:Απολαυστε τον: Να μ'αγαπας: Καποτε θα'ρθουν: Μου'πες θα φυγω(Live) Στην Κ: Τελευταια συνεντευξη Παυλου Σιδηροπουλου στις 25/11/1990,10 μερες πριν"φυγει"....Α μερος: Τελευταια συνεντευξη Παυλου Σιδηροπουλου στις 25/11/1990,10 μερες πριν"φυγει"....Β μερος: Τελευταια συνεντευξη Παυλου Σιδηροπουλου στις 25/11/1990,10 μερες πριν"φυγει"....Γ μερος: Τελευταια συνεντευξη Παυλου Σιδηροπουλου στις 25/11/1990,10 μερες πριν"φυγει"....Δ μερος: Σημειωση:Στα βιντεακια με τη συνεντευξη ακουγονται και πολλα τραγουδια του Παυλου σιδηροπουλου

Saturday, September 22, 2007

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ. . . .

Λοιπον με δυο λογια η κατασταση ειναι ποιο καλη απ'οτι περιμενα:Η πολυκλινικη λειτουργει κανονικα και εχει και επειγοντα περιστατικα!Η εκκλησια ειναι πανεμορφη και αθικτη αλλα σε αλλους δημοσιους χωρους υπαρχουν φθορες.Δειτε:
Ναι,ναι,ειναι δασος και ειναι πρασινο!Οχι,οχι δεν εχει καει ακομα!(Αληθεια,πως και γλυτωσε?...):
Ολυμπιακη Πολυκλινικη:Κι ομως λειτουργει!Μαλιστα εχει και επειγοντα περιστατικα!:
Τα κατα:Κατεστραμμενη λαμπα:
Σκουπιδι με το κιλο(εχει και ποικιλια.Διαλεχτεεεε!):
Ωπ!Τι ειναι αυτο κατω απο το παγκακι?Ενα σπασμενο καλαθι απορρηματων...:
Σπασμενες γλαστρες:
Τι ειναι αυτο αραγε?...Παλετα με ξερο πλεον χλωροταπητα 1:
Τι ειναι αυτο αραγε?...Παλετα με ξερο πλεον χλωροταπητα 2:
Σπασμενα μαρμαρα σε τοιχο:
Διαλυμενες σχαρες φρεατιου για τα ομβρια υδατα:
Σπασμενη πορτα απο κουτι της ΔΕΗ:
Κουνιες..μονο που εχουν μεινει μονο τα ξυλα,οι κουνιες απουσιαζουν....
Σκουπιδακι συντριβανατο(Το συντριβανατο,δικη μου ατακα και:Οχι δεν ειναι σταση στο σεξ!Χι,χι,χι!)

Friday, September 21, 2007

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ:ΜΕΡΟΣ Α'-ΑΝΑΦΙΩΤΙΚΑ

Πλακα:Ενας τοπος "ριζωμενος"μονιμα στο παρελθον.."Κολλημενος"στα ρομαντικα χρονια!Τοτε που οι παππουδες μας καναν κανταδες στις γιαγιαδες μας(Ενιοτε επεφτε και κανας κουβας νερο!)Τοτε που οι λατερνες ηταν κατι συνηθισμενο.Τοτε που στο γραμμοφωνο ακουγοταν το"Αστα τα μαλλακια σου ανακατεμενα".Τοτε που γυριζε ο Φινος ταινια κι ο κοσμος ετρεχε να δει!Τοτε που τα παρτυ με"Το κοριτσι του μαη,Τον Αλεξη,με το Εσενα που σε ξερω τοσο λιγο"και αλλα.Μετεπειτα που ηρθε το Νεο κυμα με τον Μιχαλη Βιολαρη,την Καιτη Χωματα,τον Γιωργο Ζωγραφο,την Ποπη Αστεριαδη και αλλους και ηταν η ρομαντικη εποχη της Μπουατ(Υπαρχει ακομη μια που επιβιωνει:Η ΑΠΑΝΕΜΙΑ).Στις Μπουατ της Πλακας μεσουρανησε στα χρονια της Χουντας ο Αρχαγγελος της Κρητης,ο μεγαλος Νικος Ξυλουρης.Απο τις Μπουατ της πλακας εχουν περασει κι αλλοι μεγαλοι ερμηνευτες μας οπως οι Αδελφοι Κατσαμπα,η Βικυ Μοσχολιου η οποια ηταν η πρωτη που ειχε τα κοτσια να αφησει τις μεγαλες πιστες και να κατεβει στις Μπουατ και αλλοι.Αχ!Και τι δε θα δινα για να μενα στην Πλακα!Αχ!...Παρτε τωρα μια γευση απο Πλακα.......: Καταπρασινο σοκακι!:
Σπιτι μεσ'το πρασινο:
Αλλο ενα υπεροχο σημειο στα Αναφιωτικα!:
Κληματαρια αναμεσα σε σπιτια:
Υπεροχο ετσι?Προσεξτε την αφισσα στα δεξια:Ειναι απο την Αναφη.Εξου και αναφιωτικα:
Κι ομως ειναι η Πλακα!:
Σκαλακια επι σκαλακιων:
Κι ομως ναι!Αυτο το υπεροχο τοπιο δεν ειναι απο καποιο γραφικο χωριο αλλα απο την Πλακα!:
Αποψη απο ψηλα:
Σοκακι με γραφικα σπιτακια(Απο καθαρα δικη του πρωτοβουλια μπηκε στη φωτο και ενας σκυλακος στο βαθος):
Μαγαζακι του παλιου,καλου καιρου:
Δοξες μιας αλλης εποχης 1:
Δοξες μιας αλλης εποχης 2:
Ανηφοριζοντας προς τα Αναφιωτικα:Αποψη πλακοστρωτου δρομου και σπιτιων:
Πλ.Λυσικρατους με φοντο απο πανω την Ακροπολη:

Thursday, September 20, 2007

ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΣΟΚ ΣΤΗΝ"ΕΣΠΛΑΝΑΔΑ"ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ!

Η Εσπλαναδα ειναι ο χωρος του πρωην ιπποδρομου,στον οποιο καθε χρονο πραγματοποιουνται τα"Κουλουμα".Προφανως τοτε καθαριζετε.Αλλα μετα ξεχνιεται ολο τον υπολοιπο χρονο!Σπασμενες Πλακες για αρκετα μετρα,στην γεφυρα που ενωνει την εσπλαναδα με τις ολυμπιακες εγκαταστασεις φαληρου:
Ενα παγκακι...πενταβρωμικο!:
Αυλακι για ομβρια υδατα που θυμιζει βουρκο:
Εικονα-σοκ!Ενας μακαρητης σκυλος που το αφεντικο του βρηκε βολικη την λυση να τον πεταξει εδω αντι να τον θαψει!:
Βουνο απο μπαζα,ξυλα,και μια καρεκλα που καποιος παρατησε εδω:
Παλετες,προφυλακτηρας αυτοκινητου,σωληνες κι οτι αλλο φανταστητε:
Ρουχα που αναπαυονται στη σκια του δεντρου:
Αυλακι για τα ομβρια υδατα,τίγκα στο σκουπιδι:
Πεταμενα χαρτοκουτια:
Βουνο απο μπαζα που καποιος εκρινε καλο να αφησει εδω:

Tuesday, September 18, 2007

ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΑΛΗΡΟΥ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΟΚ!

Εχτες το kinwniawramiden.blogspot εκανε ρεπορταζ στις εγκαταλελειμενες ολυμπιακες εγκαταστασεις.Τι αντικρυσα?Βρωμα και δυσωδια παντου!Απο σκουπιδια και κοπρανα σε δημοσια θεα μεχρι παλετες!Σπασμενα τζαμια!Λεηλατημενοι χωροι παντου!Οι εικονες μιλανε μονες τους: Κατεστραμμενο καρτοτηλεφωνο 1:
Κατεστραμμενο καρτοτηλεφωνο 2:
Σκουπιδια πολλα και παντου 1:
Σκουπιδια πολλα και παντου 2:
Αυτοσχεδια πιστα skateboard στον ακαλυπτο χωρο των ολυμπιακων εγκαταστασεων:
Διαλυμενη πυροσβεστικη φωλια:
Μεγαφωνο σπασμενο στο εσωτερικο κτιριου:
Γυαλια-Καρφια.Απο αυτο το σπασμενο τζαμι μπηκα στο εσωτερικο του κτιριου:
Σπασμενα τζαμια σε κτηριο των ολυμπιακων εγκαταστασεων:
Συνθηματα γραμμενα πανω στα τζαμια των ακριβοπληρωμενων ολυμπιακων εγκαταστασεων:
Βιντεο-σοκ απο τις ολυμπιακες εγκαταστασεις φαληρου: