Wednesday, October 29, 2008

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΤΗΝΗ! ! !

UPDATE 2/11/2008:Η Βαλια πλεον δεν ειναι αναμεσα μας.Χτες της εγινε εν τελει ευθανασια,γιατι η σιψαιμια στα ποδια της ειχε προχωρησει πολυ.ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΦΙΛΟΖΩΩΝ:ΣΤΗΛΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΜΥΝΗΣΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΙΤΙΑ Η ΒΑΛΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ!! Αυτη ηταν η Βαλια:
Και αυτη ειναι η Βαλια σημερα(το γιατι εγινε ετσι,θα το μαθετε παρακατω): Και εδω επισης ειναι η Βαλια,σημερα:
Να το γιατι εγινε ετσι:

Η ΒΑΛΙΑ είναι μία υπέροχη σκυλίτσα προστατευόμενη του Συλλόγου Ζωοφίλων του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Της άρεσε να τρέχει και να υποδέχεται τον κόσμο, να δίνει το χέρι της σε όποιον της έδειχνε αγάπη και στοργή.
Τη Κυριακή το απόγευμα, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στο τοπικό γήπεδο, ένθερμοι 'πολιτισμένοι' φίλαθλοι, πέταξαν κροτίδα πάνω στο άτυχο ζώο, που ανυποψίαστο, ακολούθησε το φασαριόζικο πλήθος, χαρούμενο και κοινωνικό, όπως πάντα.
Η τρυφερή και χαδιάρα Βάλια, δε θα μπορέσει ποτέ πιά να τρέξει και να δώσει το χέρι της.
Δε θα μπορέσει ποτέ πιά να ξαναδεί το φως του ήλιου.
Η κροτίδα διαμέλισε τα μπροστινά της πόδια,
και τύφλωσε το άμοιρο ζώο, καθώς έσκασε ακριβώς μπροστά του.
Το κτήνος, που κατέστρεψε τη γλυκειά Βάλια, θα κοιμήθηκε ήσυχος, περήφανος γιά τη μαγκιά του, ενώ η Βάλια αφού έφυγε πανικόβλητη και ουρλιάζοντας από τους φρικτούς πόνους, σύρθηκε μέχρι τη φωλιά της, όπου βρέθηκε την επόμενη μέρα.
Τώρα κοίτεται στο κλουβί του κτηνιατρείου, περιμένοντας τον ακροτηριασμό της, βυθισμένη στο απόλυτο σκοτάδι.
Η γλυκειά Βάλια περίμενε μήνες με καρτερικότητα την οικογένεια που θα την υιοθετούσε.
Δεν ήταν όμως εύκολο, καθώς δεν ήταν 'καθαρόαιμη' και έτσι δε πληρούσε τις προδιαγραφές που οι 'φιλόζωοι' Ελληνες θέτουν ως κριτήριο, γιά το σκυλί που θα πάρουν.
Βλέπετε στην Ελλάδα έχουν πέραση μόνο οι καθαρόαιμες ράτσες, γιά να μπορούν οι βλάχοι να επαίρονται γιά το ζώο τους, σα να είναι μάρκα αυτοκινήτου!
Λυπάμαι γι΄ αυτό που θα πω, αλλά είμαστε ένας λαός χωρίς παιδεία, χωρίς ήθος, χωρίς πολιτισμό.
Είμαστε ο λαός που έχει εφεύρει τις φόλες, τα Βατοπέδια, τη διαφθορά, την ατιμωρησία και την επιλεκτική εφαρμογή των νόμων.
Κανείς δε τιμωρείται. Ολα κουκουλώνονται. Οπως δε θα τιμωρηθεί και το κτήνος που κατέστρεψε τη Βάλια, τη σκυλίτσα.
Μα τι κάθομαι και λέω. Σκυλί ήτανε. Ενα αδέσποτο λιγότερο!
ΑΙΣΧΟΣ!!!!!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ,
ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΤΕ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ, ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ GROUP:ΕΝΩΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΙΛΟΖΩΩΝ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ!!!

Monday, October 27, 2008

28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

Ηταν ο6:45 το πρωι της 28ης Οκτωβριου 1940,οταν ο Ραδιοφωνικος Σταθμος Αθηνων αρχισε να μεταδιδει το εξης εκτακτον ανακοινωθεν: Ειχαμε πολεμο λοιπον!Πολεμο με την Ιταλια του φασιστα Μπενιτο Μουσολινι.Τα παλληκαρια μας πολεμουσαν σκληρα στα χιονισμενα και αφιλοξενα βουνα μας,εναντια στη φασιστικη μποτα του Ιταλου και ποιο μετα του Γερμανου!Τοτε ηταν που και η μεγαλη μας ερμηνευτρια και εθνικη εμψυχωτρια μας,η Σοφια Βεμπο,ανεβαινε στα βουνα και τραγουδουσε στους στρατιωτες μας,για να τους εμψυχωσει!Ομως τα δικα μου λογια δεν εχουν καμια σημασια.Ας δουμε τι εγινε τοτε,μεσα απο βιντεο-28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940: ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 40: Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΦΡΟΥΡΙΟΥ ΡΟΥΠΕΛ(ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΑ): ΟΧΙ(ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΑ)-Η ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ: ΤΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!: ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:

Wednesday, October 1, 2008

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ-ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ! !


Το Σαββατο 4 Οκτωβρη,παγκοσμια μερα των ζωων,ολοι στο Συνταγμα!!!Διαδηλωνουμε για τα ζωα!!!Διαδηλωνουμε εναντια στην κακοποιηση των ζωων!!!Διαδηλωνουμε εναντια στο βασανισμο και τη θανατωση ζωων!!!Διαδηλωνουμε για τα δικαιωματα των ζωων,γιατι και τα ζωα εχουν δικαιωματα!!! ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ - ΣΑΒΒΑΤΟ, 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΕΝΕΡΓΑ ΞΕΚΙΝΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.

ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: ΠΛ. ΚΥΠΡΟΥ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ (09:00).

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: ΘΗΣΕΩΣ - ΚΟΥΚΑΚΙ - ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΟΥ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΔΩΣΕ ΦΩΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. ΜΙΛΑ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ. ΝΤΥΣΟΥ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΛΑ

ΑΓΑΠΑ ΟΠΩΣ ΑΓΑΠΟΥΝ- ΕΝΩΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΙΛΟΖΩΩΝ