Saturday, November 15, 2008

ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ!!!

Οι Αρβανιτες ξαναχτυπησαν!!Αλλο ενα ζωο βρηκε φριχτο θανατο με πανομοιοτυπο τροπο με αυτο των Χανιων!Διαβαστε παρακατω το e-mail που μου εστηλε η Elena Aris:
Ο αμοιρος σκυλάκος βρέθηκε νεκρός στο δρόμο που οδηγεί από τη λεωφόρο Λαυρίου, στη περιοχή των Γλυκών Νερών, προς τη ΣΔΑΜ και το Μοναστήρι του Αγ. Ιωάννου.
Στο πίσω πόδι του ήταν δεμένο χοντρό σύρμα, που χρησιμοποιήθηκε γιά να σύρουν το ζώο μέχρι το σημείο που βρέθηκε και όπου προφανώς ξεψύχησε. Το πρόσωπό του είχε πολτοποιηθεί από τη τριβή, καθώς και οι όρχεις του, η κοιλιά του, η μία άρθρωση, στην οποία είχε φανεί το κόκκαλο και τα μάτια του ήταν γεμάτα αίμα, γεγονός που υποδηλώνει ότι το άτυχο ζώο πριν το θάνατό του είχε κρεμαστεί από το σύρμα, με το κεφάλι προς τα κάτω.
Ενα θέαμα αποτρόπαιο, άλλος ένας κρίκος στη μακάβρια αλυσίδα των βασανισμένων ζώων που κοσμούν τη "πολιτισμένη" Ελλάδα του 21ου αιώνα.
ΛΗΟ, ΒΑΛΙΑ, ΚΡΗΤΗ-σκυλιά, άλλα πεταμένα ζωντανά σε πηγάδια, άλλα σουβλισμένα, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ, ΝΗΣΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟΣ, όλη η ΕΛΛΑΔΑ, εξολοθρεύει με διάφορους τραγικούς τρόπους, τα αδέσποτα ζώα της. Αυτά που εμείς οι ίδιοι εγκαταλείπουμε στους δρόμους, με ελαφρά τη καρδία, αδιαφορώντας γιά τη ΄τύχη τους.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!
Εφαρμόστε τους Νόμους. Ας σταματήσει η ατιμωρησία.
Κύριε Κιλτίδη, ας γίνεται η τοποθέτηση της ηλεκτρονικής ταυτότητας ΔΩΡΕΑΝ.
Στους χαλεπούς καιρούς μας και τα 40 Ευρώ, είναι πολλά.
Δώστε το δικαίωμα στους Δήμους να ελέγχουν τα ιδιόκτητα ζώα και να βάζουν τσουχτερά πρόστιμα στους ιδιοκτήτες που αρνούνται να βάλουν ηλεκτρονική ταυτότητα. Κανείς δε τιμωρείται γιά τίποτα.
Η Ελληνική καθημερινή τραγωδία του βασανισμού και της θανάτωσης των πιό πιστών φίλων του ανθρώπου, είναι ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ.

Friday, November 7, 2008

ΝΕΑ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥ,ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ!!

Δυστηχως δεν προλαβε να περασει μια εβδομαδα,απο τη δολοφονια της Βαλιας και αλλο ενα σκυλακι δολοφονηθηκε στα Χανια και συγκεκριμενα,στην περιοχη Ροδωπος του Δημου Κολυμβαριου Κρητης.Τι ακριβως μαρτυριο εγινε στο αμοιρο ζωο?Διαβαστε παρακατω να φριξετε!
Aπίστευτη βαρβαρότητα
“Προκειμένου να σκοτώσει το σκυλί έκανε ό,τι πιο αποτρόπαιο. Του έδεσε τα πόδια με σύρμα, στη συνέχεια το έδεσε στο αυτοκίνητό του και ξεκίνησε. Το σκυλί σύρθηκε στο δρόμο και πέθανε μέσα σε φρικτούς πόνους". Αναγνώστης μας φωτογράφισε το αποτρόπαιο αυτό θέαμα στην περιοχή των Ροδωπού, και έφερε το υλικό στην εφημερίδα μας. "Φιλόζωος δεν είμαι, αλλά τέτοιες πράξεις είναι καταδικαστέες" μας είπε, εκφράζοντας την απορία του για το μέγεθος της βαρβαρότητας ορισμένων. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟ!!!!ΣΤΗΛΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ!!!!ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ!!ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΟΥΒΛΙΣΑΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΤΥΧΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ!!ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ???E-MAIL ΔΗΜΟΥ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ:Δήμος: Κολυμβαρίου. Διεύθυνση: ΚΟΛΥΜΒΑΡΙ. T.K.: 73006. Περιοχή: ΚΟΛΥΜΒΑΡΙ. Τηλέφωνο: 28240 23234. Φαξ: 28420 22474,23999. E-mail: dhkolymb@otenet.gr.ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ!!ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ:ΕΝΩΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΙΛΟΖΩΩΝ,ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ.ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ!!!

Sunday, November 2, 2008

"ΕΦΥΓΕ,,Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΕΝΙΔΗΣ....

Ο Αστυνομος Μπεκας,δεν υπαρχει ποια...Ο μεγαλος μας ηθοποιος Σταυρος Ξενιδης εφυγε απο τη ζωη σε ηλικια 84 ετων,στο γηροκομειο Αθηνων,οπου και νοσηλευοταν τα τελευταια χρονια,χτυπημενος απο αλλεπαληλα βαρυτατα εγκεφαλικα επεισοδια.Το kinwniawramiden θεωρει χρεος του να τιμησει τον μεγαλο μας ηθοποιο κανοντας του ενα αφιερωμα.Α'ΜΕΡΟΣ-ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Ο Σταύρος Ξενίδης ήταν Έλληνας παλαίμαχος ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1924 και υπήρξε παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό, Μαργαρίτα Λαμπρινού.

Σπούδασε υποκριτική στο Θέατρο Τέχνης του Κάρολου Κουν και έκανε το ντεμπούτο του στο θέατρο το 1944. Εμφανίστηκε σε περισσότερες από 70 ταινίες, σχεδόν πάντα σε δεύτερους ρόλους και συνήθως στο πλευρό κωμικών ηθοποιών, με πρώτη Το τραγούδι του πόνου (1953) και τελευταία το Γραφείο ιδεών (1989).

Ο Σταύρος Ξενίδης συνέδεσε την θεατρική πορεία με το Θέατρο Κώστα Μουσούρη με το οποίο συνεργάστηκε και πρωταγωνίστησε για περισσότερο από δύο δεκαετίες (δεκαετίες 50 και 60) "Οταν ένα ρόλο τον παίζει ο Σταύρος", έλεγε ο Κώστας Μουσούρης (όπως αναφέρεται στο Λεύκωμα "Κωστας Μουσούρης-Πάθος Θεάτρου του Μίλτου Λιδωρίκη) "θα αναδειχθούν χωρίς τεχνάσματα και υπερβολές όλες οι πτυχές του. Είναι λαμπρός ηθοποιός, εξαιρετικός άνθρωπος. Στην σκηνή ακτινοβολούσε με το ταλέντο του και με το ήθος του. Είχαμε την μεγάλη τύχη να τον έχουμε μαζί μας".

Εμφανίστηκε και σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές από τη δεκαετία του '70 και μετά, με πιο χαρακτηριστικό το ρόλο του αστυνόμου Μπέκα του Γιάννη Μαρή στην ΕΡΤ. Η τελευταία του εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν το 1991 στο Μυστικό του Άρη Μπονσαλέντη (Mega).

Από τις 27 Μαΐου 2008 ο Σταύρος Ξενίδης (καθώς και η σύζυγός του) φιλοξενείτο σε γηροκομείο της Αθήνας έχοντας σοβαρά προβλήματα υγείας που του προκάλεσαν αλεπάλληλα εγκεφαλικά επεισόδια.Πέθανε στις 2 Νοεμβριου 2008.

Χαρακτηριστικές ταινίες

* Ο Ηλίας του 16ου
* Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος
* Η κόρη μου η σοσιαλίστρια
* Μοντέρνα σταχτοπούτα
* Χριστίνα
* Ο Ρωμιός έχει φιλότιμο
* Το πιο λαμπρό αστέρι
* Η ωραία των Αθηνών
* Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα
* Το κλωτσοσκούφι
* Το πιο λαμπρό αστέρι
* Ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι
* Πατέρα κάτσε φρόνιμα
* Αγάπησα μια πολυθρόνα
* Λούφα και παραλλαγή κλπ. Β'ΜΕΡΟΣ-ΒΙΝΤΕΟ:Η ΔΕ ΓΥΝΗ ΙΝΑ ΦΟΒΗΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ-ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΕΝΙΔΗΣ: