Saturday, January 12, 2008

OTAN ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΧΟΛΕΙΟ....(ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΠ ΤΟΥ 60)

Σημερα θα σας γυρισω χρονια πισω.Τοτε που πηγαινατε σχολειο και μετα το μαθημα στο κοντινο παρκακι με το αισθηματακι,στο γνωστο παγκακι.Με δυο λογια λοιπον,αφιερωμα στην ποπ της δεκαετιας του 60.Στην δεκαετια που ειχαν σουξε ο Πασχαλης και οι ΟLYMPIANS,ο Λακης Τζορντανελλι,τα συγκροτηματα THE IDOLS,THE CHARMS,ARIONES,ο TONY PINELLI,ο Σταυρος Ζωρας και πολλοι και πολλες αλλοι-αλλες....Παμε λοιπον παλι σχολειο!..... ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ-OLYMPIANS/ΠΑΣΧΑΛΗΣ: ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΜΑΗ-OLYMPIANS: Ο ΤΡΟΠΟΣ-ΟLYMPIANS: ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ-THE IDOLS: ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ'ΧΕ ΠΕΙ-THE IDOLS: ΤΡΕΛΟΚΟΡΙΤΣΟ-THE CHARMS: Ο ΑΛΕΞΗΣ-OLYMPIANS: ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΓΑΠΑ-(ΣΕ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟΥΡΝΑ): ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΟΥ-ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ: ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Τ'ΑΛΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ-ΕΛΕΝΑ: ΑΚΟΥΜΕ-ZOE/THE STORMS: QUANDO ARIVERA-TONY PINELLI: ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ-THE CHARMS:

5 comments:

KitsosMitsos said...

Τα θετικά της Πασχαλιάδας! Για να θυμόμαστε και κάτι χρήσιμο.
Μπράβο για το κουράγιο σου να ψάξεις και να ανεβάσεις τόσα πολλά βίντεο.

kwstask said...

Kαλησπερα Κιτσομιτσουμ.Δεν θα το ελεγα ουτε κοπο αλλα ουτε κουραγιο. Θα το ελεγα μερακι.Γιατι οτι κανω,το κανω με μερακι.Ειτε αυτο ειναι κατι κοινωνικο,ειτε αφιερωμα,ειτε λυπητερο.Σε αυτο το σημειο πρεπει να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στην ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΗ Αμαλια μας.Της χρωσταω απεραντη ευγνωμοσυνη,γιατι αν δεν ηταν εκεινη,δεν θα μαθενα ποτε-ενδεχομενως-για το μπλογκινγκ. Να'σαι καλα Αμαλια εκει που εισαι..

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

Ωουυυυυυυυ.....
αγαπημένα τραγούδια ....
παρέμειναν διαχρονικά ακούσματα.
Ο Τυρνάς πολύ αγαπημένος
"Μην της το πεις πως την έχασα μα την αγαπώ..."
Ωραίο δώρο μου είχες φυλάξει...σαν να το ήξερες...
Σ' ευχαριστώ!!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

dyosmaraki said...

Καλά! φοβερό και πολύ επίκαιρο το αφιέρωμά σου!!!!Νάσαι καλά!Την καλημέρα μου!

BUTTERFLY said...

Ωραιες αναμνησεις! Τα πρωτα παρτυ, τα πρωτα σκιρτηματα, τα πρωτα φλερτ! Περεργο, ομως, αν και δεν ζησαμε στην εποχη εκεινη, υπαρχει μεσα μας μια γλυκια νοσταλγια, σαν κατα εναν μυστηριο τροπο, να εχει αποτυπωθει μεσα απο τους γονεις μας στο DNA μας!