Saturday, February 23, 2008

ΑΙΣΧΟΣ!!!ΚΑΝΟΥΝ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΗΔΕΣ!!!


Ντροπη!!!Την ωρα που οι Αλβανοι διεκδικουν περιουσιες μεχρι και το Ριο Αντιρριο(!)και ετοιμαζουν κομμα στην Ελλαδα με απωτερο σκοπο την ενταξη στο Ελληνικο Κοινοβουλιο(!)καποιοι-δικοι μας-ανεγκεφαλοι Ιστορικοι πανε να ηρωωποιησουν τους στυγνους δολοφονους και συνεργατες των Γερμανων επι κατοχης,Τσαμηδες!!!Ε,οχι ρε!!Αυτο παει πολυ!!Αλλα πριν παω παρακατω,ξερουμε τους Τσαμηδες?Αν οχι τοτε δειτε το ακολουθο βιντεο: ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ!): Και προχωραω στο θεμα του Σκοπιανου:Δειτε τι προτεινει ο Υπουργος εξωτερικων των Σκοπιων. ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ:ΑΛΛΑΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΑΣ!!!: ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ(!): ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ!ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ,ΔΟΛΟΦΟΝΟ!(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!: Οσο ομως κι αν το θελετε κουφαλες η Μακεδονια ειναι Ελληνικη και θα ειναι μεχρι να αφησει την τελευταια του πνοη κι ο τελευταιος-ακομα-Ελληνας!!!Δειτε το παρακατω βιντεο και θα καταλαβετε: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ!!!: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!!: ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!!: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ(ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΩΝΥΜΗ ΤΑΙΝΙΑ):ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!!!: Τελειωνοντας θα ηθελα να επαναλαβω τα λογια του ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ:ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!!!!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ,ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!!!

5 comments:

KitsosMitsos said...

Αυτή τη δουλειά τους και μεις τη δική μας. Και μη μου πει κανείς ότι δεν είμαστε ισχυρότεροι...

kwstask said...

Αν ειμαστε λεει?Μωρε θα τους παρει και θα τους σηκωσει ο διαολος!!!

BUTTERFLY said...

Και που εισαι ακομα, Κωστα! Με τους προδοτες που μας κυβερνανε, θα μας τη φερουν πριν καλα καλα το καταλαβουμε! Εδω πανε να μας παρουν το σπιτι μας και εμεις ασχολουμαστε με ροζ σκανδαλα, μην ξερασω!
Αλλα, εμεις φταιμε. Αυτη τη στιγμη, θα επρεπε τουλαχιστον 5-6 εκατομμυρια κοσμος να ηταν στους δρομους! Τι θα κανανε; Θα απολυανε 6 εκατ. εργαζομενους; Αλλα, που να οργανωθει ο Ελληνας, που να συνεργαστει; Ο καθενας για την παρτη του, κοτουλες ολοι μας! Κι οσο για τη ζωη μας για τη Μακεδονια, πολυ φοβαμαι πως πολυ Νεοελληνες δεν προκειται οχι τη ζωη τους, αλλα ουτε μια ωρα απο το χρονο τους να δωσουν! Ελπιζω να κανω λαθος!

euaggelia said...

H κατάσταση είναι απελπιστική!
Νομίζω πως τελικά το μόνο που μας σώζει είναι να γίνει απέλαση από την Ελλαδίτσα μας όλων των ατόμων που δεν είναι Έλληνες!
Γιατί σε λίγα χρόνια μόνο Ελλάδα ΔΕΝ θα λέγεται... θα τεμαχιστεί από όλους... Σέρβους, αλβανούς, τούρκους κτλ.

kwstask said...

Eυαγγελια εχεις δικιο.Ηδη η Ελλαδιτσα απο πολλους λεγετε και Ελλαδισταν! Προς ολους-ολες:Στο fwnhellinwn.blogspot.com ετοιμαζετε κινητοποιηση για την Μακεδονια.Μπειτε κι εκει για νεοτερα!