Friday, November 7, 2008

ΝΕΑ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥ,ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ!!

Δυστηχως δεν προλαβε να περασει μια εβδομαδα,απο τη δολοφονια της Βαλιας και αλλο ενα σκυλακι δολοφονηθηκε στα Χανια και συγκεκριμενα,στην περιοχη Ροδωπος του Δημου Κολυμβαριου Κρητης.Τι ακριβως μαρτυριο εγινε στο αμοιρο ζωο?Διαβαστε παρακατω να φριξετε!
Aπίστευτη βαρβαρότητα
“Προκειμένου να σκοτώσει το σκυλί έκανε ό,τι πιο αποτρόπαιο. Του έδεσε τα πόδια με σύρμα, στη συνέχεια το έδεσε στο αυτοκίνητό του και ξεκίνησε. Το σκυλί σύρθηκε στο δρόμο και πέθανε μέσα σε φρικτούς πόνους". Αναγνώστης μας φωτογράφισε το αποτρόπαιο αυτό θέαμα στην περιοχή των Ροδωπού, και έφερε το υλικό στην εφημερίδα μας. "Φιλόζωος δεν είμαι, αλλά τέτοιες πράξεις είναι καταδικαστέες" μας είπε, εκφράζοντας την απορία του για το μέγεθος της βαρβαρότητας ορισμένων. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟ!!!!ΣΤΗΛΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ!!!!ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ!!ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΟΥΒΛΙΣΑΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΤΥΧΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ!!ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ???E-MAIL ΔΗΜΟΥ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ:Δήμος: Κολυμβαρίου. Διεύθυνση: ΚΟΛΥΜΒΑΡΙ. T.K.: 73006. Περιοχή: ΚΟΛΥΜΒΑΡΙ. Τηλέφωνο: 28240 23234. Φαξ: 28420 22474,23999. E-mail: dhkolymb@otenet.gr.ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ!!ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ:ΕΝΩΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΙΛΟΖΩΩΝ,ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ.ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ!!!

6 comments:

KitsosMitsos said...

Όταν χτυπάς τον ανυπεράσπιστο είσαι άνανδρος και επικίνδυνος.
Κρίμα και πάλι κρίμα.

kwstask said...

Kιτσομιτσουμ απο την παρασκευη θα ειναι ον-λαιν και το:enwshenergwnfilozwwn.blogspot.com Αν θελεις περνα κι απο εκει και διεδωσε το!

BUTTERFLY said...

Και ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβει κανεις οτι μια τετοια κτηνωδια δειχνει ανθρωπο διαταραγμενο και ανισορροπο και επικινδυνο για ολους μας; Αλλα εδω κουκουλωνουν (ειδικα στις κλειστες κοινωνιες) φονους και ναρκωτικα και βιασμους...τι να πεις!

patsiouri said...

Κώστα το ανέβασα κι'εγώ, όπως και το περιστατικό της Βάλιας.
Εχω φρικάρει.
Δυστυχώς οι μη ζωόφιλοι της κοινωνίας μας, αδυνατούν να καταλάβουν πως ένα τέτοιο άτομο είναι επκίνδυνο και ψυχοπαθές, όχι μόνο για τα ζωάκια αλλά και για τα παιδιά τους.

Από την πλευρά μου, πείτε με εριστική, πείτε με επιθετική, έχω να δηλώσω πως αν είχα μπροστά μου αύτή τη Ντροπή της Κρήτης θα του έκανα ακριβώς το ίδιο και το βράδυ θα κοιμόμουν σαν πουλάκι χωρίς καμία τύψη.

Α, συγχαρητήρια και στα καθίκια τους συγχωριανούς του που το βράδυ θα τον κερνούσαν μπύρες στο καφενείο οι μπαστουνόβλαχοι...

Γιατί κι'εγώ από χωριό είμαι και μπορώ πολύ άνετα να φανταστώ τέτοιο σκηνικό και στο δικό μου χωριό.

Παιδιά, η αγνή ελληνική επαρχία τέρμα.
Η μάλλον, πιθανότατα δεν υπήρξε ποτέ...

patsiouri said...

Να σε ρωτήσω κάτι????
Που βρήκες τις φωτογραφίες της Βάλιας?
Εχεις κάποια σχέση με Αγία Παρασκευή η τη φιλοζωική της???
Αν ναι, να τους πεις πως είναι απαράδεκτοι.
Ομάδες πολιτών θα κάνουν μόνοι τους μήνυση έμαθα στο καθίκι αυτό καθώς και σε ένα κτήνος που το καλοκαίρι άφησε το σκύλο τπυ να ψοφήσει από τη δίψα επειδή πήγε διακοπές ενώ το σκυλάκι ήταν δεμένο.
Και ο δήμαρχος και η Φιλοζωική είναι ενήμεροι αλλά δεν κάνουν απολύτως τίοτα.

Οσον αφορ'ά στο θέμα της Βάλιας το κηνυγάω τηλεφωνικώς, τους έχω ζαλίσει, τις επιστολές και τα μέηλς τα γράφουν στα τέτοια τους.

Για το θέμα των Χανίων στέλνω συνεχώς μέηλς σε όποιο ζωοφιλικό σύλλογο ξέρω, ειδικά του εξωτερικού που πέρισυ είχα κάνει το ίδιο για το Λήο και πήγανε Πόρο και τα γαμήσανε όλα.
Κάντε το κι'εσείς να διαδοθεί παντού, να μην ξαναδούν οι καράβλαχοι τουρίστα ζωγραφιστό.
Γιατί μόνο εκεί τους πονάει.

Θάνο συγχαρητήρια, μπαίνω τώρα στα λίνκ που έχεις βαλει στο πόστ της Βάλιας...

kwstask said...

Kαλησπερα σε ολους.Για λογους ανωτερας βιας το enwshenergwnfilozwwn.blogspot δεν θα διμιουργηθει ποτε.Ομως σε συνεργασια με τη Himaira,το katoikidiolover και του Kwstask(δηλαδη εμενα)διμιουργηθηκε και λειτουργει το blog:ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΜΑΤΙΕΣ στη διευθυνση:http://adespotesmaties.blogspot.com ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΤΕ ΤΟ!ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!