Friday, August 24, 2007

ΠΥΡΙΝΟΣ ΘΡΗΝΟΣ 2. . . . . . .

Δυστηχως εχουμε τραγωδια και στην Ζαχαρω:10 νεκροι,αναμεσα τους πυροσβεστες και-δυστηχως-παιδια....Δυστηχως εκφραζονται φοβοι οτι ο αριθμος των θυματων μπορει να αυξηθει...Επισης υπαρχουν δεκαδες τραυματιες εκ των οποιων αρκετοι σοβαρα............. Ενας αντιδημαρχος μεταφερθηκε στο νοσοκομειο σε κρισιμη κατασταση με σοβαροτατα εγκαυματα!... Επισης στην Αρεοπολη Μανης οι νεκροι ειναι 6:2 πυροσβεστες,μια Αλβανικης καταγωγης καθαριστρια που δουλευε σε παρακειμενο ξενοδοχειο,το ζευγαρι των ιδιοκτητων του ξενοδοχειου,ενα ατομο του οποιου το φυλο δεν ειναι δυνατον να προσδιοριστει και 2 πυροσβεστες.....Ο δημαρχος Ζαχαρως κ.Χρονοπουλος εκφραζει φοβους οτι οι νεκροι θα αυξηθουν κατα πολυ....Νεοτερη ενημερωση για Ζαχαρω:οι νεκροι εφτασαν τους 12 και δυστηχως υπαρχουν φοβοι οτι οι νεκροι θα αυξηθουν κατα πολυ....22:35 νεοτερη ενημερωση για την Ζαχαρω:Στους 13 οι νεκροι ενω υπαρχουν 4 αγνοουμενοι στο χωριο Ροδινα.Δυστηχως υπαρχουν εκατονταδες εγλωβισμενοι σε πολλα χωρια.Σταχτη το πανεμορφο δασος του Καιαφα! Η φωτια απο το Γερακι τωρα γλυφει τα πρωτα σπιτια της Αμαλιαδας.Ανοιχτο το ενδεχομενο εκκενωσης της Αμαλιαδας!

2 comments:

KitsosMitsos said...

Τεράστια καταστροφή. Ανείπωτη θλίψη και οδύνη. Να καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός, να προληφθούν οι πυρκαγιές που είναι σε εξέλιξη, για να μετρήσουμε τις πληγές μας. Εδώ που έφτασε η κατάσταση ακούς το "Ευτυχώς στον Ταϋγετο καίγεται μόνο δάσος" και δε σου κάνει αίσθηση... Τα λόγια είναι περιττά.

KitsosMitsos said...

Παρεπιπτόντως, δεν ξέχασα την προτροπή σου για ενεργοποίηση. Απλώς προσπαθώ μέσω κάποιων περισσότερο επισήμων οδών να το κάνουμε πιο οργανωμένα, ώστε να έχει και καλύτερο αποτέλεσμα. Αν μπορείς οποιοσδήποτε να συνδράμει μέσω επικοινωνίας με φορείς, δήμους ή άλλα μέσα, ευπρόσδεκτος.