Monday, November 5, 2007

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ! ! !

Οχι στις εκτρωσεις και παλι οχι!Και το αγεννητο παιδι εχει δικαιωμα στη ζωη!Με ποιο δικαιωμα του το στερουμε?.....Ο μονος που μπορει να στερησει τη ζωη σε οποιονδηποτε ειναι ο Θεος!Οχι εμεις!...Και τωρα παραθετω μερικα βιντεο ντοκουμεντο για το θεμα των εκτρωσεων.Δειτε τα!Επισης αν εχετε καποια φιλη η γνωστη η φιλικο σας ζευγαρι που σκεφτετε την εκτρωση δειχτε της-τους τα βιντεο.Συμφωνα με ερευνα υπαρχει 80% πιθανοτητα να αλλαξει-ξουν γνωμη!:ΣΙΩΠΗΛΗ ΚΡΑΥΓΗ-1 ΜΕΡΟΣ: ΣΙΩΠΗΛΗ ΚΡΑΥΓΗ-2 ΜΕΡΟΣ: ΣΙΩΠΗΛΗ ΚΡΑΥΓΗ-3 ΜΕΡΟΣ: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ: ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ-1 ΜΕΡΟΣ: ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ-2 ΜΕΡΟΣ: ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ-3 ΜΕΡΟΣ: ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ-4 ΜΕΡΟΣ: ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ-5 ΜΕΡΟΣ: ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ:Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-1 ΜΕΡΟΣ: ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ:Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-2 ΜΕΡΟΣ: ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ:Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-2 ΜΕΡΟΣ: Θα να πω και δυο λογια για το τι θα εκανα εγω ως μελλοντικος πατερας(Οταν με το καλο ερθει αυτη η ευλογημενη ωρα):Θα το κρατουσαμε ακομα κι αν ημουν ανεργος!Στην αναγκη θα μοιραζα διαφημιστικα φυλλαδια για να ζησει και να γεννηθει αυτο το παιδι!Στην αναγκη ΘΑ ΠΕΙΝΑΓΑ ΕΓΩ για να ζησει και να γεννηθει αυτο το παιδι!Αν χρειαστει θα κανω δυο δουλειες,αλλα σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ θα ελεγα στην γυναικα μου να κανει ΕΚΤΡΩΣΗ! Ηθελα να πω αυτα τα δυο λογια,γιατι ενιωσα την αναγκη να το κανω.Ευχαριστω....

5 comments:

KitsosMitsos said...

Δεν είναι τυχαίο ότι παρόλη την υπογεννητικότητα που μαστίζει τη χώρα, έχουμε από τα υψηλότερα ποσοστά εκτρώσεων!

FuSmOKer said...

Όχι στις εκτρώσεις λέω και εγώ αλλά κάποιες φορές Κώστα τις βρίσκω αναγκαίες ή αναπόφευκτες..

Και ξέρω και στο λέω από πολύ κοντινή φάση.
Αλλά μάλλον δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή..

Μην τα γενικοποιούμε όλα. Ίσως υπάρχουν περιπτώσεις που θα συμφωνούσες και εσύ στην έκτρωση.
Φιλικά

Haris said...

Πολύ ηθικολογικό το θέμα. Αγγίζοντάς το μπορεί να καείς.

Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα μ' αυτά. Αν οι γονείς του κρίνουν πως το παιδί αυτό θα γεννηθεί μεν αλλά δεν θα ζήσει καμιά ζωή και επιπλέον θα καταστρέψει και τις δικές τους ζωές, τότε ναι, να γίνει η έκτρωση.

Και είμαι διπλά αντιμαχόμενος με τον δρόμο της εκκλησίας που γεμίζει με ενοχές τους γονείς. Δεν ξέρεις γιατί ο άλλος κάνει την έκτρωση και δεν έχεις το δικαίωμα να του το απαγορεύσεις. Επιλογή του είναι. Αυτά.

Την προηγούμενη φορά που σου άφησα σχόλιο ήταν με τους παιδεραστές και δεν πήρα ικανοποιητική ανταπάντηση. Οπότε ούτε εδώ περιμένω μια τέτοια.

dyosmaraki said...

Παρ' όλο που συμφωνώ πως και το αγέννητο παιδί έχει δικαίωμα στη ζωή, νομίζω πως κάποιες φορές οι περιστάσεις είναι τέτοιες που δεν σου επιτρέπουν να το κρατήσεις. Και αυτή η ίδια απόφαση πίστεψέ με πως είναι πολύ επιβαρυντική ειδικά για την ψυχολογία της γυναίκας. Χαίρομαι πάντως που ένας άντρας δηλώνει πως θα έκανε τα πάντα προκειμένου να αποτρέψει μια έκτρωση, (πράγμα πολύ σπάνιο στις μέρες μας).

o βασιλιάς του δάσους said...

Αν το ανδρόγυνο σκότωνε το δεκάχρονο του το παιδί π.χ. θα γεύονταν λογικά ‘’ χαμός ‘’
Ειδήσεις ,τηλεοράσεις , εφημερίδες ….
Λογικό για απάνθρωπο συμβάν θα μου πεις…..
Μα πέστε μου και έμενα πια διαφορά από τον πυρήνα της ψυχής που δολοφονείτε ηλικίας μερικών ημερών η μηνών…
Και πια διαφορά του πυρήνα της ψυχής που είναι μερικών χρόνων και πια η διαφορά της ψυχής ενός ώριμου ανθρωπου????
Μα θα πρέπει να μαθαίνουμε στα παιδιά σήμερα όχι να προστατεύονται σε παιδία του .sex μα σε παιδία σεβασμού προς την ζωή της κάθε ερχόμενης ψυχής..