Saturday, November 17, 2007

ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ,ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!!!!!

Σημερα το blog ειναι αφιερωμενο στα ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ που εδωσαν τη ζωη τους για να ειμαστε εμεις σημερα ελευθεροι.Σημερα λοιπον θα δουμε τι εγινε στο Πολυτεχνειο στις 17 Νοεμβριου 1973,αλλα ποτε μα ποτε μην ξεχνατε ΑΔΕΛΦΙΑ:ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ,ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ!!ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!(Στο σημειο αυτο θελω να καταγγειλω τον προισταμενο μου γιατι ειναι ΦΑΣΙΣΤΑΣ!Προχθες ειχα πει σε μια συναδελφο να αλλαξουμε ποστο γιατι ηθελα να ειμαι εγω στη Στουρναρη για να ρωτησω κατι τα παιδια στο Πολυτεχνειο.Η κοπελα ενημερωσε τον προισταμενο αλλα η αλλαγη ουδεποτε εγινε και το μεσημερι που πηγα στο γραφειο για να σχολασω μου λεει με φανερο εκνευρισμο:Εμαθα οτι ηθελες να πας στο Πολυτεχνειο,ειναι αληθεια?Ναι-απαντω-για να ρωτησω κατι τα παιδια που ειναι εκει.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ?ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΣΕΙΣ?Με ρωτησε.Δεν του απαντησα για να μη χασω τη δουλεια μου.Αλλα μεσα απο εδω σου απανταω ΦΑΣΙΣΤΑ!:ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΟΙΑΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑ!!!ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!!ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!Παμε τωρα να δουμε τι εγινε τοτε: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 1: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 2: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 3: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 4: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 5: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 6Α: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 6Β: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 6Γ:

5 comments:

o βασιλιάς του δάσους said...

Σε αυτό το υπέροχο αφιέρωμα το μόνο σκόλιο που θα με έκφραζε είναι ολόκληρος ο εθνικός ο ύμνος.. είσαι τυχερός που δεν το βρήκα θα στο έκανα κοπι και θα το άφηνα σκόλιο..
Οι μόνοι απομείναντες αγωνιστές της ελευθέριας είναι τούτα τα παιδιά..που κρατάτε το άσυλο.

anemos said...

signomi aderfe ma tha simfoniso mazi soy..
imoyna kai ego stin stournari aftes tis imeres..:)))kapou tha se petixo:)))

BUTTERFLY said...

Να'μαι κι εγω...ανταποδιδω την επισκεψη.

Ωστε ετσι το αφεντικο σου ε? Κοιτα να δεις που σε λιγο στο βιογραφικο θα πρεπει να βαλουμε και τις πολιτικες μας πεποιθησεις. Δεν ξερω κατα ποσο επρεπε η οχι να του απαντησεις, αλλα μαλλον σαλιο θα χαλαγες. Αυτοι οι γιαπις ειναι ο,τι χειροτερο και δυστυχως αναμεσα τους βρισκουμε και ατομα που καποτε υποστηριζαν και το Πολυτεχνειο και ακομα καποιοι ηταν μεσα!
Το "σφαγειο¨το λεγαμε στο σχολειο...τι μου θυμισες τωρα!

Ναι, σχεδον κοντογειτονοι ειμαστε... Κερατσινι εγω.

Οσο για την ηλικια, μου ριχνεις μισο χρονο ενταξει? Ακου εκει συνομηλικοι!!!:Ρ

KitsosMitsos said...

Είναι όμως ακόμη εδώ; Ή μας βασανίζει;

FuSmOKer said...

Κώστα..

α) Δεν διαφωνώ με αυτά που λες για την 17 Νοέμβρη,

β) Διαφωνώ εντελώς με το σκεπτικό σου (και εδώ φάσκεις και αντιφάσκεις) ότι επειδή το αφεντικό σου θα σε απολύσει δεν του τα λες χύμα.

Αν ήταν έτσι, και όλοι αυτοί που εξυμνεις αφού το ξέραν ότι ενδέχεται να χάσουν την ζωή τους δεν θα πρεπε να κάνουν τίποτα, έτσι?

Αρχίδια θέλει και όχι απλά θέληση..

γ) Έντάξει άποψη μου αλλά ο Θεοδωράκης που παίζει είναι πουλημένος ξεφτίλας!

δ) Καλά αν δεν το έχεις καταλάβει αλλά μου φαίνεται περίεργο..

Κάνε έναν έλεγχο του κώδικα της web page σου. Έχεις spyware.

Δεν σου κάνει εντύπωση που όποιο pc (με winXP SP2) μπαίνει στην web page σου (και το δικό σου ίσως) καταναλώνει 230 ΜΒ RAM !!!!!!

Μπορείς να ελαφρύνεις τον κώδικα και όσο για το spyware θα επανέλθω.
Από κάποιο tracker που έχεις βάλει είναι.

Φιλικά :)