Tuesday, March 4, 2008

"ΕΦΥΓΕ,,Η ΕΛΕΝΑ ΝΑΘΑΝΑΗΛ.....

Δεν ειχα σκοπο να αναρτησω κατι σημερα,ομως η μοιρα ειχε αλλα σχεδια. Δυστηχως"εφυγε"πριν λιγο απο την ζωη η ηθοποιος Ελενα Ναθαναηλ.Οπως ανακοινωσαν οι θεραποντες ιατροι της στο Νοσοκομειο Μετροπολιταν οπου νοσηλευοταν,η Ελενα Ναθαναηλ εχασε την μαχη με την επαρατο νοσο-τον καρκινο-λιγο πριν τις 17:00 σημερα το απογευμα. Η Ελενα Ναθαναηλ εδω και λιγο καιρο εδινε σκληρη μαχη με την ζωη,την οποια εχασε σημερα.Το kinwniawramiden σαν υστατο φορο τιμης, της αφιερωνει την σημερινη του αναρτηση.Ακολουθει αφιερωμα στην Ηθοποιο Ελενα Ναθαναηλ: Α'ΜΕΡΟΣ:ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Η Έλενα Ναθαναήλ ήταν Ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη δραματική σχολή του Πέλου Κατσέλη. Πρωτοεμφανίστηκε στο σινεμά στην ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη "Κάτι να καίει" (1963). Στην Γερμανία συμμετείχε στο φιλμ του Ραλφ Τίλε "Το αίμα των Βελσβουγκιέν". Επιστρέφοντας στην Ελλάδα έκανε καριέρα στο θέατρο και το σινεμά. Εδώ και αρκετά χρόνια έχει αποσυρθεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, κάνοντας μόνο επιλεκτικές εμφανίσεις. Κατοικεί στην Εύβοια μαζί με τον σύντροφο της ζωής της, βετεράνο του Ολυμπιακού [[Τάσος Μητρόπουλος|Τάσο Μητρόπουλο]]. Ασχολείται με την παραγωγή του κρασιού. Έχει και μια κόρη, την Ίνκα. Πρόσφατα εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά του [[Μega Channel]] "Γοργόνες". Δυστυχώς, "έφυγε" από την ζωή στις 4 Μαρτίου του 2008 το απόγευμα.
B'MEΡΟΣ-ΒΙΝΤΕΟ:ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝ 2: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝ 3: ΝΤΑΜΑ ΣΠΑΘΙ(ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ): Σαν επιλογο,δυο μονο λογια:Καλο ταξιδι,ελαφρυ το χωμα που θα σε σκεπασει και ο Θεος ας αναπαυσει την ψυχη σου.....

5 comments:

Anonymous said...

θαυμασιο το αφιερωμα :)

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

Ωραίο το αφιέρωμά σου και της άξιζε.
Υπήρξε διακριτική, αξιοπρεπής και προ πάντων αθόρυβη.
Οι αξίες δε χρειάζονται ...ντόρο κα διαπλοκές
ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΤΑΞΙΔΙ...

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

kwstask said...

Kαλησπερα και στις δυο.@cook σε ευχαριστω και συγχαρητηρια για το συνταγομπλογκ σου!Χαρη σ'αυτο εμαθα οτι ο Μαμαλ-κατα κοσμον Ηλιας Μαμαλακης εχει site!/@Πατριωτακι εχεις απολυτο δικιο.Τραγικη ειρωνια? Το 1971 στην ταινια:Εκεινο το καλοκαιρι,η ηρωιδα που ενσαρκωνε ειχε κρυψει απο ολους οτι ειχε καρκινο και πως αυτο θα ηταν το τελευταιο της καλοκαιρι και στο τελος πεθανε απο τον καρκινο,οπως και στην ζωη-που-αυτοι που ηξεραν για το προβλημα υγειας της ηταν πολλοι λιγοι....Ηταν διακρητικη και δεν ηθελε να αποκαλυπτει την προσωπικη της ζωη.Η ιδια ειχε δηλωσει:Οταν φυγω απο αυτην τη ζωη δεν θελω να με θυμουνται...

ΤΑ ΔΥΟ ΠΙ said...

Έφυγε άλλος ένας άνθρωπος μιας "εποχής", μιας ονειρεμένης εποχής που είναι σαν να έχουμε ζήσει κι εμείς από τον τρόπο που μας τη μετέφεραν άνθρωποι σαν εκείνη.
Και δυστυχώς η μεγαλύτερη απώλεια είναι μαζί με τους ανθρώπους να χάνονται εποχές...

kwstask said...

@Τα δυο πι:Με βρισκεις απολυτως συμφωνο και με καλυψες πληρως.Δεν εχω να πω κατι.Σε ευχαριστω για την επισκεψη και καλως ορισες στο μπλογκακι μου.Υστ:θα ανταποδωσω την επισκεψη.