Wednesday, April 9, 2008

ΚΙΝΗΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 22/4/2008:Με χαρα ανακοινωνω τη συμμετοχη των εκδοσεων Ψυχογιος στην Κινηση Αγαπης!Κ.Ψυχογιε σας ευχαριστουμε παρα πολυ που ειστε διπλα μας σε αυτη την προσπαθεια! ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 16/4/2008:ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ:Κυριακη των Βαιων και ωρα 18:00 συναντηση στον σταθμο Μοναστηρακι(Εξοδος:Πλατεια Μοναστηρακιου) για να συγκεντρωσουμε τα βιβλια-κομικς και να τα παραλαβουμε αυτοι που θα συμμετασχουμε στην διανομη.Η συναντηση μπορει να συνδυαστει και με καφεδακι.Επισης θυμιζω:Οσοι ειναι να συμμετασχουν στη διανομη να το δηλωσουν μεχρι την Κυριακη των Βαιων. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 15/4/2008:Σημερα με πηραν τηλεφωνο απο τον συλλογο Πιστη και μου ειπαν οτι μπορουμε να επισκεφθουμε μια πτερυγα της Ογκολογικης κλινικης,την Μ.Τεταρτη το απογευμα στις 6 η ωρα.Η συλλογη των Παιδικων βιβλιων-κομικς θα διαρκεσει ως την Κυριακη των Βαιων.Επισης οποιος-οποια θελει να συμμετασχει στη διανομη των βιβλιων-κομικς,να δηλωσει συμμετοχη μεχρι την Κυριακη των Βαιων.Μου ειπαν οτι πρεπει να ειμαστε 4,το πολυ 5 ατομα.
Κινηση αγαπης για τα παιδια που νοσηλευονται στην ογκολογικη κλινικη του νοσοκομειου Παιδων Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.Το kinwniawramiden2.blogspot.com κανει μια δραση αγαπης για αυτα τα παιδια:Μεσω του μπλογκ θα γινει συλλογη παιδικων βιβλιων και κομικς(Μικυ Μαους,Ντοναλτ,κλασσικα κλπ.ΠΡΟΣΟΧΗ,οχι τυπου spiderman,superman,batman.Μιλαμε για μικρα παιδακια)ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ καινουργια η σχεδον καινουργια για αποφυγη μικροβιων που μπορει να προκαλεσουν λοιμωξεις στα παιδια.Ολα τα βιβλια και κομικς που θα συγκεντρωθουν θα δοθουν στα παιδια που νοσηλευονται στην Ογκολογικη κλινικη του Νοσοκομειου παιδων-Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.ΠΡΟΣΟΧΗ:Η διανομη των βιβλιων θα γινει το πολυ απο δυο-τρια ατομα,για λογους ασφαλειας της ηδη βεβαρυμενης υγειας των παιδιων.Εξαλλου απαγορευεται η παραμονη πολλων ατομων στα δωματια των παιδιων.Γι'αυτο οποιος η οποια θα ηθελε να συμμετασχει στην διανομη των βιβλιων-κομικς να το πει εγκαιρως και το πολυ μεχρι την ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΙΩΝ.Θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας(οποιος-οποια το δηλωσει πρωτη.)Το ενα ατομο θα ειμαι εγω,οποτε χρειαζονται αλλα δυο ατομα.Οποιος θελει να συμμετασχει ας αφησει σχολιο η ας στηλει e-mail στο gatoylis1981@yahoo.gr Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΧΑΡΑ Σ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.Ευχαριστω.

22 comments:

ATHENA said...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΣΟΥ!

ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΩ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ

ATHENA said...

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΟΚ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ;-)

BUTTERFLY said...

Υπεροχη κινηση! Ποτε θα γινει η διανομη; Πως και που θα συγκεντρωθουν τα βιβλια; Πες λεπτομερειες για να δω πως μπορω να βοηθησω ντε!
Και αυτο που ρωταει η Αθηνα...ειμαστε ΟΚ; Να παιξει αναδημοσιευση;

kwstask said...

Kαλησπερα Χριστινα.Η συλλογη των βιβλιων-κομικ,προτινω να ολοκληρωθει την Κυριακη των Βαιων,οπου προτινω(παλι)να συναντηθουμε σε καποιο σημειο που να μας βολευει ολους και να παρουμε τα βιβλια-κομικ,οσοι θα συμμετασχουμε στην διανομη.Η διανομη προτινω να γινει Μ.Τεταρτη η ισως λιγο νωριτερα. Μ.Πεμτη δεν μπορω γιατι φευγω εκτος Αθηνων για Πασχα.Η διανομη θα γινει απογευματινη ωρα οπωσδηποτε γιατι πρωι,λιγο-πολυ ολοι δεν μπορουμε λογω εργασιας.Το να παω το Οκ,εξαρτατε απο την συμμετοχη.Για αυτο για την ωρα περιμενω να δω αν θα υπαρξει συμμετοχη.Ομως για να υπαρξει χρειαζομαι την βοηθεια σας! ΔΙ-Α-ΔΩ-ΣΤΕ ΤΟ ΠΑ-ΝΤΟΥ!!!

ATHENA said...

ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ, ΠΑΡΕ ΤΟ ΟΚ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΟΜΠΕΣ ΣΤΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΑΡΧΩΝ

Νικόλαος Παπουτσής said...

Πρώτη φόρα έρχομαι και βρίσκω
μια γωνιά γεμάτη αγάπη και καλοσύνη
Δυστυχώς σε μια μετακόμιση χάθηκαν όλα τα κόμικς άλλα αν εχεις πάρει το οκ από τις αρχές πες το μου για αναδημοσίευση

Καλεί βδομάδα

τσίου!!!

kwstask said...

Καλησπερα φιλε Καραφλοκοτσυφα.Εχω στηλει e-mail στον συλλογο γονεων παιδων με καρκινο που νοσηλευονται στο παιδων,αλλα δεν μου εχουν απαντησει ακομα.Αν δεν μου απαντησουν και αυριο θα τους παρω τηλεφωνο για να μου δωσουν το οκ.

kwstask said...

@Karaflokotsyfas συμπληρωματικη απαντηση:Εχω στηλει e-mail στο συλλογο ΠΙΣΤΗ,ο οποιος ειναι συλλογος γονεων με παιδια που εχουν καρκινο και που νοσηλευονται στο Παιδων-Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ αλλα δεν μου εχουν απαντησει.Αν δεν απαντησουν ως αυριο,θα τους παρω τηλ,για να μου δωσουν το οκ.(Αν και εφοσον μου το δωσουν)/Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια φιλε.Αυτο το μπλογκ συντηρηται απο μερους μου με μερακι και καθε μια αναρτηση ειναι ξεχωριστη.

Νικόλαος Παπουτσής said...

Καλημέρα φίλε μου
Σου εύχομαι καλή δύναμη για την συνέχεια και πάντα τετοιες πρωτοβουλίες

Για ότι συμβεί περιμένουμε νέα σου

τσίου!!!

Aphrodite said...

Καλή επιτυχία και θα συνεννοηθούμε για τα βιβλία, έχουμε μαζέψει ήδη κάμποσα!

Φιλιά πολλά και να είσαι πάντα έτσι, στις επάλξεις!

ΥΓ- Από κάτι τέτοιες πρωτοβουλίες τελικά γεύονται τα άρρωστα μικρουλάκια αγάπη και χαρά, γιατί αν περίμεναν τις μεγάλες κινήσεις... τόσα χρόνια χόρτασαν παχιά λόγια!

Aphrodite said...

Done!

Νικόλαος Παπουτσής said...

Σου λέω κι από δω φίλε μου
καλέ οτι θα προσπαθήσω να είμαι εκεί
Πρέπει να βρω υλικό........
Θα σου πω σίγουρα την Κυριακή το πρωί
Να είσαι καλά!!!


τσίου!!!

Νικόλαος Παπουτσής said...

Δυστυχώς την Κυριακή δεν
θα μπορέσω να έρθω γιατί
δουλεύω το πρωί και το
απόγευμα πρέπει να ταξιδέψω
για την Λευκάδα λόγο
μιας έκτακτης υποχρέωσης που
προέκυψε σήμερα.
Το θέμα ειναι πως δεν γνωρίζω
όποτε θα επιστρέψω απο εκεί.
Μήπως μπορεσω να είμαι μαζί σας την Μ.Τετάρτη

reader said...

Κώστα καλησπέρα! Ανταποδίδω την επίσκεψη και διαπιστώνω ότι το μπλογκ σου είναι πολύ ζεστό και ενδιαφέρον! Να 'σαι καλά και να τα λέμε!

CROSSROADS said...

Εμαθα για την κινηση απο το blog της Αφροδιτης, ηρθα την Κυριακη στις 6:00 στο Μοναστηρακι, περιμενα μεχρι τις 6:30 αλλα δεν φανηκε κανεις ! Τωρα εμεινα με μια τσαντα παιδικα βιβλια , μηπως υπαρχει καμμια αλλη ιδεα που να τα φερω ;;

CROSSROADS said...

Για πιο γρηγορη επικοινωνια το τηλ. ειναι 6977715180, Γιωργος.

kwstask said...

Γιωργο θα τα πουμε εκει που ειπαμε στο τηλ.

reader said...

Κώστα σου έγραφα στο μέιλ που δεν μπορούσες να διαβάσεις ότι δυστυχώς για κάποιο σοβαρό λόγο δεν θα μπορέσω. Συγνώμη και καλό βράδυ!

euaggelia said...

Κώστα, είμαι η ευαγγελία. Σου έστειλα σήμερα με κούριερ βιβλία αγγλικών για παιδιά προσχολικής ηλικίας. (του γιου μου πάντως του άρεσαν!) Θα τα λάβεις αύριο. Έχω δώσει ώρες 8-13.

kwstask said...

Οκ,Ευαγγελια.Τα περιμενω.Σε ευχαριστω για τη συμμετοχη.

KitsosMitsos said...

Κρίμα για άλλη μια φορά για το παιδάκι που χάθηκε...
Μακάρι μια μέρα να γιατρεύονται όλα αυτά.
Την καλησπέρα μου.

kwstask said...

Καλησπερα Κιτσομιτσε.Καλως περασες.Ας ευχηθουμε να ηταν το τελευταιο. ΥΣΤ:Μιας και το ειπες,σιγα-σιγα πρεπει να το κατεβασω.