Wednesday, April 23, 2008

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ!

Τα βιβλια μοιραστηκαν μεχρι και το τελευταιο!Οταν με ρωτουσαν οι γονεις απο που ειναι τα δωρακια,τους ελεγα απο τους Ελληνες blogger(ελπιζω να μην εχετε αντιρησση)και οι ανθρωποι μας ευχαριστουσαν και μας ευχονταν καλο Πασχα και καλη Ανασταση.Εγω με τη σειρα μου τους ελεγα επισης και πως ευχομαι οτι καλυτερο για την/τον κορουλα/γιο σας. συγκρατησα δυο πραγματα τα οποια σας αναφερω εδω:Μια μικρουλα που μολις πηρε τα βιβλιαρακια της,ανοιξε το ενα(ενα με πριγκιπισσες.Ε,πως να το κανουμε!Δεν διαβαζουμε οτι κι οτι!Χι,χι!)και μου ειπε:"Φχαλιθτω!"Κουκλα μου γλυκεια!....Το αλλο που συγκρατησα ειναι η ηλικια του ποιο μικρου παιδιου(τι παιδιου δηλαδη...βρεφος ειναι...)που νοσηλευεται στην πτερυγα που επισκεφθηκαμε:Μολις 9 μηνων....Τι να πω για αυτο το παιδακι.Τι αμαρτιες μπορει να εχει αυτη η ψυχουλα,που να πρεπει να τιμωρηθει τοσο σκληρα,τι?....Ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου,τα παιδια που τωρα νοσηλευονται στην Ογκολογικη Κλινικη του Αγ.Σοφια να γινουν ολα,μα ολα καλα και να ειναι τα τελευταια που εδωσαν μαχη εναντια στον καρκινο.Μακαρι Θεε μου,μακαρι!Θυμαμαι επισης ενα κοριτσακι που οταν μπηκαμε στο δωματιο του,μας κοιταξε με ενα υφακι σαν να ελεγε:"Τι θελετε?Αφηστε με στην ησυχια μου...",αλλα ολα μα ολα τα αγγελουδια πηραν το δωρακι τους και αυτο το οφειλουν σε ολους οσους συμμετειχαμε σε αυτη την Κινηση Αγαπης...Οσα βιβλια περυσσευσαν τοποθετηθηκαν στην ανοιχτη βιβλιοθηκη που υπαρχει στην κλινικη,για να παρει οποιο βιβλιο θελει,οποιο παιδακι θελει. Ολα αυτα χαρη στην προσπαθεια ολων μας!Οι bloggers που βοηθησαν ηταν οι:ΑΤΗΕΝΑ,ΒΥΤΤΕRFLY,NIKOΣ.Κ,HADES,APHRODITE, ΚΑΡΑΦΛΟΚΟΤΣΥΦΑΣ,ΑΜΑΛΘΕΙΑ,ΞΑΝΘΙΑ,KWSTASK, CROSSROAD,ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ.Επισης ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Εκδοτικο Οικο"ΨΥΧΟΓΙΟΣ" που συμμετειχε στην προσπαθεια ενισχυοντας μας με πανω απο τριαντα(30)βιβλια!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!Κλεινοντας:ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ-ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ,ΜΕ ΥΓΕΙΑ,ΑΓΑΠΗ,ΧΑΡΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ!ΕΙΘΕ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΡΗΝΗ,ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!Σας ευχαριστω απ'τα βαθη της καρδιας μου:Kwstask Ραντεβου την δευτερη μερα του Πασχα,Θεου θελοντος.Σαν δωρο απο εμενα προς ολους,εχετε την αγαπη μου...Ευχαριστω που με στιρηξατε σε αυτη την προσπαθεια και με βοηθησατε στο να γινει το ονειρο πραξη.

5 comments:

euaggelia said...

Εμείς σε ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία που πήρες. Για την δυνατότητα που μας έδωσες να κάνουμε αυτά τα παιδιά λίγο ευτυχισμένα!
Θα είμαστε δίπλα σου σε ότι άλλο χρειαστείς.
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!
Να περάσεις όμορφα και χαρούμενα.

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

dyosmaraki said...

Κώστα, έίχα καιρό να μπω στο blog σου. Μόλις είδα την πολύ αξιόλογη πρωτοβουλία σου και λυπάμαι που δεν πρόλαβα να συμμετάσχω και εγώ.
Στην επόμενη ίσως.
Να σου ευχηθώ Καλή Ανάσταση με αγάπη πολλή αγάπη από αυτήν που σίγουρα διαθέτεις μέσα σου.
Να περάσεις καλά

BUTTERFLY said...

Η κινηση αυτη ηταν υπεροχη και μπραβο σου που το σκεφτηκες. Η οποια μικρη η μεγαλη βοηθεια δεν ηταν στην ουσια τιποτα μπροστα στη χαρα που πηραν αυτα τα πλασματακια! Μακαρι να ημουν εκει να δω τα ματακια τους!
Χρονια Πολλα και συνεχισε παντα με την ιδια ανθρωπια και ευαισθησια!

tdjm said...

Kαλημέρα και χρόνια πολλά.