Tuesday, January 20, 2009

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΤΗΝΟΣ ΕΠΝΙΞΕ ΔΥΟ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ!!

Έπνιξε δύο σκυλιά επειδή δάγκωσαν τα πρόβατά του
20 Ιανουαρίου 2009, 14:29



Έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια δύο κυνηγόσκυλα, επειδή εισήλθαν στο κτήμα του και δάγκωσαν μια προβατίνα του.

Η απίστευτη αυτή ιστορία εκτυλίχθηκε στο Δήμο Μουρεσίου στο Βόλο. Οκτώ άνδρες είχαν βγει για κυνήγι στην περιοχή «Τσούκα» και κάποια στιγμή διαπίστωσαν ότι τα δύο κυνηγόσκυλα τους έλειπαν.

Ανήσυχοι οι κυνηγοί άρχισαν να τα ψάχνουν στη γύρω περιοχή, δίχως όμως αποτέλεσμα. Από την εμπειρία τους φαντάστηκαν ότι, ίσως, τα σκυλιά έχουν πάει σε κάποιο σημείο όπου υπάρχουν πρόβατα. Κατευθύνθηκαν, λοιπόν, σε κοντινό κτήμα, που ο ιδιοκτήτης του, τυγχάνει να είναι και φίλος τους.

Όταν τον ρώτησαν μήπως είχε δει τα σκυλιά τους ο δράστης προσποιήθηκε τον ανήξερο, ύστερα όμως από πιεστικές ερωτήσεις που συνέχισαν να του κάνουν οι κυνηγοί ,ο δράστης ξέσπασε, αρχίζοντας να φωνάζει και να εξαπολύει ύβρεις εναντίον τους.

«Τα σκυλιά σας είναι στον Άδη», έλεγε γελώντας ο ιδιοκτήτης του κτήματος.

Οι κυνηγοί, ανίκανοι να πιστέψουν ότι κάτι κακό μπορεί να είχε κάνει στα σκυλιά τους, του ζήτησαν να τους τα παραδώσει και του πρότειναν να τον αποζημιώσουν για τυχόν ζημίες που είχαν προκληθεί στο κτήμα του.

Εφόσον, δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν με τον αλλόφρονα φίλο τους, άρχισαν να ερευνούν το κτήμα του. Σοκαρισμένοι αντίκρισαν τα σκυλιά τους νεκρά σε ένα αυλάκι.

Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία και υπέβαλαν μήνυση εναντίον του δράστη, που όπως αργότερα ομολόγησε στο Α.Τ. Μηλέων έπνιξε τα δύο σκυλιά επειδή του είχαν φάει μερικά πρόβατα. Ύστερα από έρευνα των αστυνομικών αποδείχθηκε ότι τα άτυχα σκυλιά είχαν, απλώς, δαγκώσει μια προβατίνα.

Ο δράστης της αποτρόπαιας αυτής πράξης αφέθηκε ελεύθερος. ΠΗΓΗ: www.zoygla.gr
Και το ακρων αωτον της υποθεσης ειναι οτι τον αφησαν ελευθερο τον μπουρτζοβλαχο αντι να τον χωσουν μεσα!!!Γαμω τους νομους και τους νομοθετες μου μεσα,γαμω!!! Το καθηκι λεει γελαγε κιολας!Εκανε κατορθωμα βλεπεις!!Ο νταης της κλανιας!

1 comment:

Anonymous said...

Εγω αναρωτιέμαι ποιός είναι χειρότερος.Αυτός που έπνιξε τα δύο σκυλιά ή τα αφεντικά τους που τα εκπαιδεύουν να σκοτώνουν άλλα ζωντανά πλάσματα για να τους τα πηγαίνουν ως θήραμα?