Thursday, April 23, 2009

ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ!ΕΡΙΞΑΝ ΟΞΥ ΣΕ ΣΚΥΛΟ!!!


ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΚΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ Στις 21-4-2009, ούρλιαξε πάλι ο κακόμοιρος ο Προμηθέας. Ούτε 1 έτους δεν είναι και έχει δηλητηριαστεί 2 φορές, έχει χτυπηθεί από αυτοκίνητο, έχει χτυπηθεί από τους κατοίκους της Σκάλας Καλλονής κατ' επανάληψη. Αυτή τη φορά του ρίξανε οξύ στο πρόσωπο. Βρίσκεται στην αγκαλιά της Κιβωτού και ψάχνει απεγνωσμένα για σπίτι, μετά την θεραπεία του. Παρακαλώ, βοηθήστε τον.

Αυτή τη στιγμή φιλοξενείται σε φιλικό petshop, στην Μυτιλήνη (ΤΟ ΓΙΑΤΑΚΙ) γιατί έχει ανάγκη από καθαρό περιβάλλον, περιορισμό, καθημερινή (2 φορές) καθαριότητα των πληγών, και την αντιβίωση του. Αν μπορεί κάποιος να αναλάβει την φιλοξενία του τώρα, ή μετά την θεραπεία του έως ότου βρει σπίτι, θα ήταν υπέροχο!


Για όποιον θέλει και μπορεί να βοηθήσει:
Επικοινωνία
Βασιλεία Μαυραγάννη
E-mail: vasmavra@yahoo.gr
Τηλ. 6937400469 //ΜΠΟΥΚΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΖΩΑΚΙΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ:ΚΡΗΤΗ,ΛΕΣΒΟΣ,ΠΟΡΟΣ,ΛΕΥΚΑΔΑ,ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ,ΙΚΑΡΙΑ.ΑΝ ΘΥΜΗΘΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ.ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ!ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!

No comments: