Monday, May 4, 2009

ΚΤΗΝΟΣ ΒΙΑΖΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΕΠΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ!!

Ο ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ Brandon Vongthongthrip BIAZE EΠΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ OREGON ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ Η ΣΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ!

ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΠΑΛΙ, ΕΓΩ ΤΟ "ΑΦΕΛΕΣ" ΠΤΗΝΟ, ΘΑ ΒΙΑΖΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΤΟΝ "ΑΝΘΡΩΠΟ"; ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ! ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΚΤΗΝΟΣ!

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!ΠΗΓΗ: trupokarudos.blogspot.com Εγω βεβαια θα προτινα και αλλη μια ποινη για αυτον:Στειρωση με γκιλοτινα(κοινως να του τον κοψουν)!!!

2 comments:

BUTTERFLY said...

Καλημερα Κωστη και καλο μηνα! Χαθηκαμε...
Τα πιτ-μπουλ συγκεκριμενα εχουν βιασει ανθρωπους και παιδια, αλλα τα πιτ-μπουλ ειναι κατασκευασματα του ανθρωπου, που ειναι το μεγαλυτερο κτηνος ολων! Τι να πεις για αυτον τον ανωμαλο ανθρωπο! Οσα εκατομμυρια και να πληρωσει, η ανωμαλια του ειναι και θα ειναι επικινδυνη, οποτε καλυτερα να τον κλεισουν μεσα μια για παντα!

patsiouri said...

Συμφωνώ.
Για πάντα μέσα.
Σκέψου τι θα μπορούσε να κάνει σε παιδί.

Η καλύτερη τιμωρία επίσης γι'αυτόν είναι, αφού του αρέσει τόσο το σεξ με πιτι μπούλ, να του πάρουν πίπα πέντε λυσσασμένα πιτ μπούλ στη σειρά.