Saturday, May 23, 2009

ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΑΠΟ ΔΕΝΤΡΑ ΣΚΥΛΙΑ!!!

Ναι,ναι.Καλα διαβαζετε!Οι Κρητικοι ξαναχτυπουν!!!Κρεμασαν 4 σκυλια μαζι απο ενα δεντρο κι αλλο ενα απο ενα αλλο δεντρο παραδιπλα,στην Σητεια!!Παρακατω ακολουθει το θεμα οπως το εχει καταγραψει το www.argoschannel.com: Ένα συγκλονιστικό , ΒΙΝΤΕΟ , εικόνες που πρσβάλλουν το ΄΄ανθρώπινο είδος. Το βίντεο έφτασε μόλις χθές στο Agroschannel απο τη φιλοζωική οργάνωση της Σητείας στην Κρήτη . Στις 14 του μήνα τα μέλη της ομάδας δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα μας λέει η Πρόεδρος κ. Παπαδάκη Μαρία , και πήγαν σε ένα αγρόκτημα ένα χιλιόμετρο έξω απο τη πόλη . Το θέαμα φρικτό , 4 σκυλιά σκυλιά κρεμασμένα , σε μια ελιά, και ένα ακόμη σκυλί ΄΄κρεμασμένο΄΄ απέναντι .Αποφασίσαμε να δείξουμε τις εικόνες χωρίς επεξεργασία γιατί αυτό είναι ΄΄ανθρώπινο έργο΄΄. Εικόνες που σοκάρουν και ντροπιάζουν την λέξη άνθρωπος . Οι κτηνίατροι που πήγαν στο σημαίο είπαν οτι τα τέσσερα σκυλιά κρεμάστηκαν με τέτοιο τρόπο που αρχικά πατούσαν στο έδαφος και άφησαν την τελευταία τους πνοή μετά απο 8 ώρες . Η αστυνομία έκανε μήνυση κατα αγνώστων ενω τα μέλη της Οργάνωσης κάνουν έκκληση μέσω του Agroschannel όποιος γνωρίζει οτιδήποτε μπορεί να ενημερώσει τη φιλοζωϊκή οργάνωση αλλά και το Αστυνομικό τμήμα.ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ . ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ.ΠΡΟΣΟΧΗ!ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ!!! ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΣΚΥΛΙΑ.ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ: ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟΝΗΣΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!ΜΠΟΥΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ!!!ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΨΥΧΗ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!!

7 comments:

Anonymous said...

ΑΙΣΧΟΣ. τιποτα αλλο δεν βρισκω να πω...

KitsosMitsos said...

Δεν μπήκα καθόλου τις προηγούμενες ημέρες, οπότε σου λέω τώρα (έστω και καθυστερημένα) τα χρόνια πολλά για τη γιορτή σου...

patsiouri said...

Συγχαρητήρια στη "λεβεντογέννα Κρήτη".
Μόνο με τ'αδέσποτα μπορούν πλέον να τα βάλουν οι μπαστουνόβλαχοι
Θα ήταν πολύ ευχάριστο να θυμηθούν τουλάχιστον την πολυαγαπημένη τους βεντέτα και ν'αρχισουν να κρεμάνε ο ένας τον άλλον.
Ίσα να πατάνε ελαφρά στο έδαφος...

Δεν τους θέλω καν στη φυλακή.
Δε θέλω να πληρώνω από τους φόρους μου ούτε για ν'ανασαίνουν αυτά τα καθίκια.

Προτείνω και από'δω διανομή φυλλαδίων με τις παραπάνω φωτογραφίες σε όποιον τουρίστα ταξιδεύει για Κρήτη, ειδικά τις μέρες αιχμής.
Μέσα Ιουνίου θα έχω πολύ χρόνο και θα βρίσκομαι για αρκετές μέρες στην Αθήνα.
Ευχαρίστως κατεβαίνω Πειραιά.
Ας αρχίσουμε να στέλνουμε τις φωτογραφίες και σε ξένα σάιτ...
Δε με πειράζει καθόλου να δυσφημιστεί η Ελλάδα, καλά να πάθουμε.

kwstask said...

Patsiouraki ειμαι μεσαααααα!!! Σου εχω απαντησει στο μπλογκ σου!Δες το.

Anonymous said...

PAIDIA MALLON 8A GNORIZETE AYTO TO BLOG
http://mariatweety.blogspot.com
ALLA TO MARAKI MAS, TIS TELEUTAIES 2 MERES XEIROTEREPSE KAI NOSILEUETAI SE SOVARI KATASTASI. PROSEUXEI8ITE OLOI MAZI GIA NA MPORESEI NA 3ANASIKO8EI STA PODIA TIS.
H XEIROTEREUSI TOU EGKEFALOU TIS TIN ERI3E DISTIXOS STO KREVATI SE POLI SOVARI KTASTASI.
KANTE OTI MPOREITE GIA NA TO MA8OUN KAI ALLOI BLOGGERS ETSI NA MPORESOUME OLOI MAZI NA PROSEUXEI8OUMAI.
EPISIS ENA SXOLIO MAS STO BLOG TIS GIA SIMPARASTASI STOUS DIKOUS TIS KAI STOUS FILOUS TIS.
AUTO POU SAS EGRAPSA EINAI EKLISI TON FILON TIS.
SAS EUXARISTO PANOS

kwstask said...

Ανωνυμε ασφαλως και θα προσευχηθουμε για το Μαρακι και θα αναψουμε ενα κερακι.Ευχομαι να γινει γρηγορα καλα.Οι ευχες ολων μας να ειναι κοντα της.

patsiouri said...

Κώστα σου έχω στείλει μέηλ και αν μπορείτε ανεβάστε και το θέμα για το σκυλάκι στον Κάλαμο...έχει βουήξει(παραδόξως) το ραδιόφωνο και η τηλεόραση σήμερα...