Monday, July 30, 2007

EKAB TO MEΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ! ! !

2 νεοι ανθρωποι εχασαν τη ζωη τους στο Λουτρακι εξαιτιας του ΕΚΑΒ!Το νεαρο ζευγαρι επεβαινε σε μοτοσικλετα.Ο οδηγος της εχασε για αγνωστο λογο τον ελεγχο της μηχανης,με αποτελεσμα αυτη να ανατραπει,κατι που ειχε σαν συνεπεια το νεαρο ζευγαρι να εκτοξευθει δεκαδες μετρα μακρυα και να τραυματιστει σοβαρα.Οι κατοικοι ειδοποιησαν το ΕΚΑΒ,αλλα το ασθενοφορο εκανε μια ωρα να εμφανιστει παρολο που το Νοσοκομειο Κορινθου απεχει μολις λιγα χιλιομετρα,με αποτελεσμα οι το νεαρο ζευγαρι να χασει τη ζωη του.Το ασθενοφορο παρελαβε την σωρο της ατυχης κοπελας αφηνοντας στο οδοστρωμα τον ατυχο νεαρο.Οι κατοικοι βλεποντας οτι αργει να ερθει αλλο ασθενοφορο σκεπασαν τη σωρο του ατυχου νεου με ενα σεντονι.Μια ωρα μετα εμφανιστηκε ασθενοφορο που παρελαβε τη σωρο του ατυχου παλληκαριου.Αυτο που εξοργισε τους κατοικους ειναι οτι το ασθενοφορο ηρθε απο το Κέντρο Υγείας και οχι απο το Νοσοκομείο Κορινθου!Δηλαδη κυριοι για να μας παρει( ο μη γένειτο) ασθενοφορο θα πρεπει πρωτα να εχουμε αποδημησει εις Κυριον?!!!Ε,οχι κυριοι Αρμοδιοαναρμοδιοι!Το ασθενοφορο το θελουμε οταν το εχουμε αναγκη!Οχι οταν τα εχουμε ηδη(Χτυπα ξυλο!)τιναξει!!!Επιτελους αφηστε κατω τους φραπεδες(ξερω τι λεω-αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια που θα αναλυσω αλλη φορα...) και ΔΟΥΛΕΨΤΕ!!Οχι τον κοσμο κυριοι!ΜΕ τον κοσμο που σας χρειαζετε-Οποτε σας χρειαζετε!Ας ειναι και 3 τα χαραματα!!!Bεβαια υπαρχουν και φιλοτιμοι εργαζομενοι στα ασθενοφορα που δινουν ολο τους το ειναι κατα την εκτελεση του καθηκοντος!Αυτοι οι ανθρωποι ειναι αξιοι συγχαρητηριων!!!

6 comments:

trying escape the truth said...

Δεν περίμενα κάτι καλύτερο από την Ελλάδα, να δω αν ήταν τα παιδιά κανενός από τους 300 που απλά στραμπούλιξαν το πόδι τους πως θα έτρεχαν...

kwstask said...

Τιεγινε καλε?τοσο ηταν οι διακοπες??? Α,καλα εισαι!Αν ηταν παιδι κανενος απο τους τρακοσιους της βουλης, θα τρεχαν σαν παλαβοι!!!Του σκοτωμου!!!

KitsosMitsos said...

Πριν από ένα μήνα δε χάθηκε βρέφος γιατί στο Τζάνειο κινδύνευαν 2 παιδάκια και είχανε μόνο ένα ασθενοφόρο; Και "επιλέξανε" ένα από τα δύο; Πώς μπορούν να γίνονται αυτά; Πώς; Ο αντίστοιχος υπουργός έκανε εξαγγελίες για την αγορά νέων ασθενοφόρων και κινητών μονάδων. Δεν έχουν όμως προσωπικό γι αυτά! Ως πότε, λοιπόν, θα πληρώνουμε τον πιο ακριβό φόρο - φόρο αίματος;

HACKMAN said...

ΧΜ.
ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΕ ΟΤΙ ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ??
ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΥΘΕΙ?? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΕΚΑΒ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

kostas said...

paidia den einai etsi ta pregmata. kaneis den argei epitides.
apla den yparxoun tosa pliromata osa xreiazontai gia na kalypsoun tous tomeis

Anonymous said...

kala eiste oloi asxetoi kai epikundinoi