Wednesday, July 25, 2007

OΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ! ! ! !

Παρασκευή 27 Ιούλη 2007

Συγκέντρωση στο Μεσονύχι Αχαρνών 5.30μμ με την πορεία να ξεκινά στις 7.00μμ με προορισμό το τελεφερίκ...

Λεωφορεία Α10 & Β10 από πλατεία βάθης...
(κατεβαίνουμε στο τέρμα)

*Το Μεσονυχι Αχαρνών βρισκεται στην οδό Πάρνηθος, λίγο πριν τις Ταβέρνες
Να ειμαστε ολοι και ολες εκει!!Ολοι και ολες στην μεγαλη πορεια για την Παρνηθα!!!

7 comments:

trying escape the truth said...

Τί είναι το Μεσονύχι Αχαρνών;;;;;;;;;;;!!!! Ας πάμε λοιπόν αφού έβαλες και λεωφορεία θα το βρούμε!

kwstask said...

To Mεσονυχι(μην δω κανεναν να λεει:Μεσο νυχι!Σιγα μην ειναι και επιθετικος!!χι,χι,χι!πλακα κανω!)ειναι περιοχη στις Αχαρναι. ΠΡΟΣΟΧΗ:Αχαρναι,οχι Αχαρνων.μην μπερδευτει κανεις!trying escape πως λεμε Αμπελοκηποι(περιοχη της Αθηνας),ετσι και Μεσονυχι Αχαρνων. Ασχετο αλλα μου θυμιζει τον τζιμη πανουση με την:Σιωπη των αχαμνων.(Τι αχαμνων-τι Αχαρνων!χι,χι,χι!παλι πλακα κανω!)Εχω μια ιδεα τι θα λεγες να παμε μαζι στη συγκεντρωση?Εγω ετσι και ετσι θα παω.Μην ειμαι σαν την καλαμια στον καμπο.Θυμαμαι στη βουλη ολοι ηταν με φιλους-φιλες και εγω μονος.

trying escape the truth said...

Με τόσα που καίγονται δεν είμαι και πολύ σε διαθεση διαμαρτυρίας κανείς δεν βάζει μυαλό σε αυτή τη χώρα (γιατι τους συμφερει να δρουν όπως δρουν) Τι ακριβώς θες να προσθέσεις στο profile σου (και εγώ ενα ενα τα ανακαλύπτω οποτε αν το ξερω ευχαρίστως να βοηθησω)

kwstask said...

Λοιπον:κατα πρωτον θελω και εγω να φτιαξω μια λιστα με τα μπλογκ που επισκεπτομαι..Πως γινεται?

trying escape the truth said...

Περίμενε λίγα λεπτά και σου λέω ;)

trying escape the truth said...

Λοιπόόόόόν ξεκινάς από την "Προσαρμογή" και επιλέγεις το "Προσθήκη στοιχείου σελίδας". Εκεί θα δεις πως κάπου υπάρχει η επιλογή "λίστα συνδέσμων" πατάς εκεί και θα σου βγάλει ένα πινακάκι σωστά; Πατάς προσθήκη στο ιστολόγιο και στην πρώτη σειρά του τίτλου γράφεις ότι θες (σαν τίτλο για όλα τα blog) στη δέυτερη τίποτα στην πέμπτη το όνομα το blog και μόλις πατήσεις πρόσθεση θα σε ρωτήσει τη διεύθυνση όπου θα βάλεις πχ htpp://kinwniawramiden2.blogspot.com
Κοίτα το και αν δω ότι κατι σου είπα λάθος ενημερώνω (τα blog τα περνάς ένα ένα μετά κάνεις αποθήκευση και τσουυυυπ είσαι έτοιμος!)

kwstask said...

OK.Περασα μερικα.Για οτι αλλο θελω θα τα πουμε αυριο.Ειναι ωρα να την πεσω.Αυριο με περιμενει το εγερτηριο μου...Καληνυχτα και ονειρα γλυκα κουκλα μου.(το κουκλα μου,αν και εφοσον μου επιτρεπεις...).